Нова любов? Шакира и Луис Хамилтън стават все по-близки

Името на Шакира от месеци на слиза от заглавията в медиите заради раздялата с Жерар Пике и последвалите разкрития, че той ѝ е изневерил с настоящата си половинка.

Е, в момента за колумбийската красавица отново се говори усилено, но този път поводът е по-щастлив. Според много издания изглежда, че 46-годишната певица е открила щастието с 38-годишния състезател от Формула 1 Луис Хамилтън.

шакира луис хамилтън
Снимка: Getty

След като на няколко пъти бяха засичани заедно публично, близък до тях разкри пред People, че Шакира и Луис „прекарват време заедно и са на етап опознаване, което е забавно.“

Новината за тази зараждаща се романтична връзка изглежда още по-достоверна, след като миналата събота певицата присъства на Гран При (кръг от Световния шампионат на ФИА, част от календара на Формула 1.) в Барселона, Испания, където Хамилтън спечели второ място.

шакира луис хамилтън
Снимка: Getty

След състезанието двамата бяха забелязани заедно на вечеря в обща компания. Някои от приятелите им споделиха снимки от вечерта в Instagram, на които феновете забелязаха, че Луис седи на Шакира и я прегръща през кръста.

шакира луис хамилтън
Снимка: Twitter

Миналия месец Шакира отново бе забелязана в компанията на Луис и техните приятели на яхта в Маями.

Припомняме, че преди няколко месеца певицата взе решението да напусне Барселона, където живееше заради връзката си с Жерар Пике, и заедно с двете си деца да се установи именно в Маями, Флорида.

В началото на май Шакира за пръв път спечели приза за Жена на годината на Билборд, като изнесе силна и трогателна реч на церемонията.

„Това беше година на сериозна промяна в живота ми, в която почувствах повече от всякога какво значи да си жена (...) Измина година, в която разбрах, че ние, жените, сме по-силни, отколкото си мислим, по-смели, отколкото сме вярвали, по-независими, отколкото са ни учили да бъдем. Все пак коя жена в даден момент от живота си не е забравяла себе си, защото е търсела вниманието и любовта на някой друг?“

Шакира продължи искрената си реч, като подчерта, че за всяка жена идва момент, когато вече не трябва да разчита на някой друг, за да се обича и приема такава, каквато е. Тя изрази убеждението, че е по-важно вместо да търсиш някого, да откриеш себе си, както и да не се стремиш да бъдеш перфектен, а просто истински.

Почитателите на певицата веднага я поздравиха за силата и вдъхновението, които вдъхва на жените по света, а колкото до флирта с Луис Хамилтън – очакваме да видим какво ще покаже времето.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти