Изненада! Елена от "Ергенът" е участвала в популярен български сериал

Елена от "Ергенът" е участвала в български сериал
Снимка:

Елена се очерта като най-ерудирания участник в "Ергенът" тази година. Все пак кое от останалите момичета във вилата ще прибегне до изрази като "тактилна срещичка" и "диджестирам емоциите си"? Оказва се, че редакторката е пуснала корени в родната арт сцена още преди изгряването си в риалитито.

Тъй като в интернет нищо не остава скрито-покрито, бдителни потребители разкриха, че Елена е имала кратко участие в един от най-хитовите български сериали - "Под прикритие". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by minka (@minka_krokodilka)

В Instagram се появи кадър от сцена, в която Елена е участвала с малка роля. Момичето е облечено семпло и прическата ѝ е различна от сегашната.

Иначе Елена изглежда напълно готова за финал, тъй като с всеки следващ епизод се приближава все повече и повече до сърцето на Евгени Генчев. Тя безспорно се откроява сред останалите момичета, но остава да видим дали уникалността ѝ ще сбъдне бляновете ѝ и тя ще се превърне в стопанката на къщата на Евгени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Sergova (@fragmeant_)

Всички са на мнение, че на финал ще видим Валерия и Айлин, но на този етап не може да се твърди нищо повече. Името на Елена също бе сред спряганите финалистки, заедно с това на Джия и Ирина Карабаджак.

9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти