Александра Гърдева специално за Edna: „Благодаря на всички, които застанаха зад мен“ (първа част)

александра гърдева
Снимка: Личен архив

Днес с вълнение ви срещаме с прекрасната Александра Гърдева, която вероятно ви се е усмихвала от телевизора всяка седмица през последните няколко месеца. Надяваме се, че и вие, скъпи читатели, я обожавате точно толкова, колкото и ние!

Поговорихме си с нея за отстояването на ценностите, вътрешните битки и силата да продължиш напред с усмивка. Пожелаваме ви приятно четене и нека вярваме по-силно в доброто, както самата Алекс ни насърчава. 

Живяла си и си работила доста години в чужбина – кое е мястото, на което се доближи най-много до себе си и откри най-много истини, които да ти помогнат в живота? 

Най-много истини за себе си, които да използвам като опит, осъзнах в Испания. Tам живях с моя бивш приятел, с когото бяхме заедно седем години. Там взех първите и най-важни уроци за себе си.

Кой е урокът, който си научила трудно, но днес играе важна роля в живота ти?

Най-трудният урок, който трябваше да науча, е, че аз не съм виновна за чувствата на другите хора. Днес това много ми помага да поставям своите граници, да съм наясно какво обичам и какво искам, без да изпитвам вина, че човекът срещу мен ще се почувства зле. 

Съвременната жена е изправена пред много битки. Би ли ни споделила какво правиш, за да поддържаш огъня в себе си?

Абсолютно съм съгласна, че съвременната жена има много отговорности и всекидневно е изправена пред своята собствена битка – тя може да е свързана с майчинството, кариерата, любовта.

Българската жена, съвременната жена се опитва да държи едно високо ниво и това изключително много изморява, изцежда нашата енергийна система.

Искам да ви кажа, че аз преминавам през моите битки чрез себеопознаване, чрез практики, които ми помагат да държа високата си енергийна вибрация. Помага ми и моята Zhenterapy –групова терапия за изчистване на емоционалното и енергийното тяло чрез танц. Тази практика я измислих точно по тази причина – да помогна на себе си и на други хора да излезем от вътрешното си състояние, което ни саботира. 

Също така гледам да се храня здравословно, защото храната е изключително важна (нищо, че аз съм много лакома!) – тя ни помага да държим високо енергийно състояние. Освен това спортувам, когато мога, тичам, сливам се с природата, защото това е нашият род – при рода. За мен природата и сливането с нея е изключително важен фактор за поддържането на психическото здраве. Важно е и да приемаме повече билки, повече натурални продукти.

През последните няколко седмици в социалните мрежи те заливат огромни вълни от симпатия и позитивна енергия. Как си обясняваш този бурен обществен интерес към теб, очакваше ли го?

Изобщо не предполагах, че чак такъв голям интерес ще има към мен. 

Обяснявам си го с това, че България и зрителите усетиха, че всичко, което преживявам, е истинско.

Може би имат чувство за справедливост, възможно е да харесват моята ценностна система, която аз показах неведнъж. Смятам, че България просто държи на добротата, което за мен е изключително важно и толкова много ме радва, че не мога да го опиша.

Благодарна съм на всички хора, които застанаха зад мен, защото така показахме, че трябва да бъдем по-добри хора, а не да се обръщаме срещу слабия.

Втора част от разговора ни с Александра, в която тя споделя повече за професията хипнотерапевт и как да се справим с манипулаторите, прочетете тук ► „Не позволявайте на манипулаторите да ви докоснат емоционално“

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти