Без роза и обидена: Кристина намекна за скрита причина да бъде изгонена от "Ергенът"

ерген
Снимка: Instagram, bTV

Още една дама изгуби шанса си да се превърне в избраницата на сърцето на Евгени Генчев в предаването "Ергенът". Кристина не получи заветната роза на последната церемония в риалитито и това нямаше да бъде чак толкова изненадващо, ако само няколко часа преди да ѝ покаже вратата на имението в Бодрум, ергенът не беше поканил юристката от Бяла Слатина на романтична среща. 

От последните сторита на Кристина в Instagram лъха на огорчение и наранено женско его. След излъчването на епизода, в който си тръгва, красавицата използва своя профил в социалната мрежа, за да направи завоалиран коментар за причините, поради които е била отстранена от предаването, и да сподели поредица от подкрепящи лични съобщения от зрители. 

"Много съм щастлива, че си тръгнах. А относно причината за напускането ми, нека Евгени да разкаже, ако има смелост." – написа Криси. 

рв
Снимка: Инстаграм

Написаното от красивата блондинка непосредствено след излъчването на епизода изглежда сочи към намеса от страна на продукцията в това как тя е била представена и към неизлъчени кадри, които показват друга страна на срещата ѝ с Евгени.

Това си личи и от други нейни коментари. В едно от сторитата си Кристина споделя съобщение от зрител, което гласи "Криси, целият епизод беше много странен и се виждаше, че нещо не е наред. Не знам какво се е случило, но знам, че ти беше голяма хапка за неговата уста.", на което Кристина отговаря "Радвам се, че има толкова много адекватни хора, които стигат сами до верните заключения."

рв
Снимка: Инстаграм

От това, което беше излъчено в епизода, се видя, че действително срещата между Евгени и Кристина мина доста неловко. Двамата не можеха да се отпуснат и трудно намираха интересна тема за разговор. Те разговаряха основно за професията на Криси и за нейната глутенова непоносимост, което превърна срещата им в нещо средно между интревю за работа и консултация при диетолог. Не помогнаха и капризните коменари на Криси, че ѝ е студено в джакузито. Всичко това видимо разочарова Евгени и в крайна сметка той не ѝ даде мечтаната роза в края на вечерта. 

Много от хората, чиито съобщения Кристина сподели в профила си в Instagram, изразяват критика към Евгени като пишат, че не юристката, а той е бил скучен в комуникацията им и не е подходил като джентълмен. "Със сигурност не видя лицемерие в мое лице," написа Кристина.

Красавицата явно все пак не е страдала дълго по Евгени. За Кристина в последните дни се пише усилено, че вече е открила любовта в лицето на грък с възможности, пишат от vbox7.

9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти