"Приемам го за нейно гадже": скандалната Габи Бланко издаде победителката в "Ергенът"?

Габриела Бланко бързо се превърна в най-колоритната участничка в "Ергенът". Тя успя да си създаде и приятели, и врагове в предаването, но това, което не успя да направи, е да впечатли Евгени и така се превърна в една от жените, които не спечелиха роза и напуснаха напреварата за сърцето на ергена. 

Напускането на Габи Бланко беше съпроводено от много сълзи и разочарование от страна на най-добрите ѝ приятелки в предаването – Елисавета и Валерия. Оказва се, че именно една от тези жени най-вероятно е и изборът на Евгени, защото Бланко направи лек намек за новата жена до известния пианист. 

Габи Бланко сподели в интервю защо не съжалява, че не е победителка или дори не е стигнала до финал. Причината е, че друга жена е в сърцето и ума на Евгени.

"Нямам проблем с това, че съм си тръгнала. Аз го приемам Евгени като гаджето на Валето. Валерия е най-подходяща за него", каза Габи.

Красивата и нежна Валерия в действителност вече се открои като една от любимките на Евгени. Първата целувка във втория сезон на риалитито ергенът даде на нея, а след това те започнаха да си разменят скришно любовни писма. В последните епизоди от "Ергенът" обаче фокусът на Евгени сякаш се измести към други дами и не е ясно дали искрата между него и Валерия ще надделее.

Габи Бланко сподели още, че търси истинска и трайна любовна връзка, а не нещо временно. Не крие, че вече е имала такава любов. 

За напрегнатите им отношения с Пам тя обясни, че се разбира с хората и им подава ръка, когато не са се изяснили."Който не е искал да се разбере с мен, той не се е разбрал. Аз съм Везни - много балансирам. Готин и земен човек съм, но като ми тръгнеш на нож и аз ще отвърна", категорична е тя. 

9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти