Напук на омразата: Пам от "Ергенът" за мъжкото внимание, сексa и голямата промяна

Едно момиче успя да се открои най-ярко сред участничките в "Ергенът" тази година, но не заради оргеночервената си коса или заради това, че тялото ѝ не пасва на съвременната концепция за красота. Пам Велидис е различна с ума си. Тя доказва, че именно той е най-силното оръжие на една жена. Той може да я защити срещу грозни нападки много по-добре от обидните епитети или скубането на коси. 

Някои от участничките в предаването недоумяват какво прави Пам там, защо продължава да получава рози и защо има наглостта да отстоява себе си, вместо да се скрие в ъгъла и да мълчи. Тя обаче не е там, за да бъде жертва, а за да грее със собствена светлина.

Казва, че се е записала в "Ергенът", за да преодолее някои свои страхове. "Човек достига момент в живота си, когато иска да открие каквото има да намира за себе си, чувствата си и живота си на всяко възможно място по всички възможни начини. Исках да съм човека, който не съжалява, че е опитал нещо заради страховете си. Искам хората да видят, че не трябва да те е страх колкото и да е трудно, и да боли, че не трябва да се срамуваш да се показваш, да се чувстваш равен за обичане  в социум, който те мачка просто, защото не те възприема заради изкривените си представи", пише Пам в Instagram профила си. 

Споделя, че е била в "емоционална летаргия", когато се е записала в шоуто, и е имала нужда да напусне това състояние, за да бъде себе си. Признава, че не се притеснява от омразата, отправена към нея, когато е на база външност. "Хората, които се чувстват добре със себе си, не се занимават с визията на другите, а ако критикуват нещо ще е поведение, отношение и негативни личностни качества" казва тя.

Решението на Пам да влезе в битка с други жени за сърцето на Евгени Генчев явно е правилно. Не знаем дали Евгени ще открие любовта в нейно лице, но едно е сигурно – напук на омразата от страна на враговете ѝ в имението, Пам се преврърна в едно от най-разпознаваемите лица в социалните мрежи и си спечели искреното одобрении и симпатии на много зрители. 

Велидис е родом от Карнобат, модел е, но основната ѝ дейност е свързана с писане. Учила е философия. Тя е автор в различни издания – наскоро неин текст стана част от книгата с разкази "Виж сега, моето момиче...". 

За детството си казва, че не е било лесно. Баща ѝ заминава да живее и работи в Гърция през 1995 г. Майка ѝ също заминала, когато Пам била в 4 клас. "Баба ми ме гледаше заедно със сестра ми през тийн годините ми, но живея сама от 12 клас. Прекарвала съм много време в Гърция и до голяма степен културното ми развитие и начинът ми на мислене е от опита, който натрупах от ранна детска възраст, пътувания и живот далеч от родителите ми. Не ми е било лесно", споделя тя. 

Пламена, както е истинското име на червенокоската, иска да наложи у нас body positivity мисленето – тоест, че всеки трябва да се харесва, независимо от вида на тялото му. Пам разказа в предаването, че е била често тормозена и обиждана заради тялото си, но с времето се е научила да не страда заради подобни коментари. 

Авторката разкри в социалните мрежи, че се чувства преобразена след края на "Ергенът". Отслабнала с 10 кг след като се върнала в България от Бодрум. "Действително съм с 10 кг по-слаба и съм направила много мускулна маса. Тренирах месеци наред преди да започнат снимките за предаването, не спирам и до днес.", споделя тя. Веледис спортува 5 пъти седмично във фитнес зала, защото иска да е здрава и силна, а не защото я дразнят обидите. 

Преди години в интервю за "Майко мила", Пам е споделила, че не се срамува да облича секси и предизвикателни дрехи и не се притеснява от тялото си.

"За годините си съм минала през доста версии на себе си, някои заради други хора около мен, но останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо, не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня. Не гася лампата, когато правя секс. Има мъже, които го правят, мислейки си, че се притеснявам. Благодаря им, но не е така…", е споделила през Пам през 2018 г.

"Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство. Да изпиташ нещо с определен човек, каквото не би могъл с никой друг", казва още в интервюто си Пам. 

Новопридобитата известност за съжеление носи със себе си и някои негативи като разпространението на лъжлива информация. Червенокосата красавица опроверга клюка по свой адрес, която гласи, че "истински мачо я мачкал" като написа: "Българските "медии" са като катерицата Беатрис, която ти предсказва бъдещето. Има едно твърдение в тази "статия" от всичко изписано, което е вярно. Мъжкото внимание не ми липсва. Това е така. Даже ми идва в повече. Особено от психопати", сподели на стори в Instagram Пам.

На този етап Пам не разкрива има ли мъж до себе си. "Ще запазя това в тайна", лаконично отговоря тя на въпрос за личния ѝ живот в Instagram. Споделя обаче, че е щастлива и се намира в чудесен период от живота си, макар да има неща, които да не харесва. "Щастлива ме правят семейството ми, приятелите ми, да се чувствам добър и обичан/обичащ човек." – заявява тя.

Кои са участничките във втори сезон на "Ергенът"

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти