Отпадналата от "Ергенът" Мони Зенгинер за Евгени: "Той е момче, няма мъжка сила"

е
Снимка: Instagram, bTV

Екозотичната танцьорка Мони Зенгинер успя да спечели зрителите на предаването "Ергенът" с разсъжденията си и това, че успя да запази самообладание въпреки множеството атаки, насочени към нея от няколко от останалите участнички. Тя обаче не успя да спечели сърцето на Евгени Генчев и беше поредната напуснала без роза в ръка. 

Въпреки че си тръгна сравнително бързо, Мони не таи никакви лоши чувства към Евгени. Тя обаче изразява свободно преценката си за него. В ново интервю Мони заяви, че за нея Евгени е още само момче, в което няма "мъжка сила" и не е силен и издръжлив. Тя смята, че Евгени търси по-слаби от него жени, които са още "момичета" и затова не е била оценена от него.

Мони сподели също така, че е имала желание да опознае Евгени, който обаче бил напрегнат от някои момичета, които са го занимавали със собствените си проблеми.

В друго интервю в края на миналата седмица екзотичната красавица сподели, че харесва по-зрели мъже и че има нужда от човек до себе си, с който да изживява наистина вълнуващи моменти.

"Много хора ми пишат и ме спират по улицата. Благодарят ми, че са видели такъв пример по телевизията – на едно силиконово момиче, което в същото време е много добро, стойностно и интелигентно." – каза Мони. 

Зенгинер заяви, че не съжалява за участието си, защото е изживяла нещо ново. Момичето е категорично, че не е от жените, които се борят за мъжкото внимание и интерес.

Мони е запазила близки отношения с всички жени, с които е станала близка в шоуто. Подигравките и критиките обаче не са нещо, което са я разклатили. "Тези думи просто не стигат до мен", каза още риалити звездата, която се определя за Алфа жена.

9 факта за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти