Edna силна дама на 61 - честит рожден ден на Деми Мур!

Деми Мур
Снимка: Getty

Днес имаме звезден рожденик и това е не кой да е, а красивата, силна и талантлива Деми Мур. Тя е една от най-желаните жени в съвременното кино.

Родена е през 1962 година в Розуел, Ню Мексико, САЩ. Деми започва своята актьорска кариера още през 1981 година.

Вижте повече от Деми през годините в галерията ни ТУK >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Става популярна след участието си през 80-те години в няколко тийнейджърски филма, а по-късно през 1990-те години се превръща в една от най-известните актриси в Холивуд.

Участвала е в над 40 филма, по-известните от които са "Доблестни мъже", "Неприлично предложение", "Редник Джейн", "Стриптийз" и други.

Бащата на Деми Мур, който е бил военен, изоставя майка й едва след 2 месеца брак, още преди бъдещата филмова звезда да се роди. Майка й се жени втори път, когато малката Деми е на 3 месеца.

Просто Деми!

Бъдещата звезда е имала сериозни проблеми с очите като малка. В крайна сметка след 2 операции зрението й е възстановено. Рожденото й име е Деми Гинес. Фамилията, с която става известна, е тази на първия й съпруг – Фреди Мур.

Бъдещата филмова звезда прекъсва обучението си, когато е на 16 години. Причината – да се отдаде на мечтата си да стане актриса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

През август 1991 година, когато е бременна с второто си дете, позира гола за корицата на списание „Венити феър“. Тази нейна снимка става най-емблематичната й.

Деми Мур се превръща в най-скъпоплатената актриса за времето си, след като получава хонорар от 12.5 милиона долара за филма „Стриптийз“. Въпреки огромния бюджет, лентата така и не постига предвидения успех.

Вижте повече от Деми през годините в галерията ни ТУK >>>

Деми Мур има 3 брака зад гърба си и 3 деца. Първият й съпруг е Фреди Мур, с който живее заедно от 1980 до 1985 година. Следва звездният й брак с Брус Уилис (1987-2000), а третият й е новата звезда на киното - Аштън Кътчър (2005-2013).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти