Все по-секси и уверена на 59: Деми Мур с вдъхновяваща фотосесия по бански

Деми Мур
Снимка: Getty

Деми Мур ни дава голямо вдъхновение за лятната ваканция с новата си бикини линия - и не само със стила си, но и с начина си на мислене!

59-годишната актрисата обяви откриването на първата си модна линия: колекция бански костюми с Andie Swim.

В публикация в Instagram Мур позира в различни бански костюми - включително шикозни черни бикини с висока талия сред страхотен плажен фон.

„Като поддръжник, инвеститор и дългогодишен фен на AndieSwim, не можех да бъда по-развълнувана, когато основателката Мелани Травис ме помоли да съпроектирам тази колекция. Създаването на тези бански беше толкова забавно и се надявам, че ги харесвате толкова, колкото и ние обичаме да ги правим!“, написа Мур към снимките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie (@andieswim)

Сътрудничеството обаче е повече от просто забавен дизайнерски проект за Деми Мур. В интервю за сп. People тя обясни, че иска колекцията да вдъхне увереност сред жените от всички възрасти.

„Започнах да мисля за това как през последните няколко години банските са с почти никакъв плат и колко много обичам елегантността и блясъка, според моето възприятие, на някои от тези ретро костюми и как можете да се чувствате секси и удобно, без да се налага да показвате много кожа“, разказа тя.

Всички снимки от фотосесията разгледайте в галерията ни:

Деми Мур с вдъхновяваща ретро колекция от бански костюми

„Така че идеята е следната: как да накараме една жена да носи нещо, което е едновременно хубаво, игриво и секси, но и създава сигурност и увереност и все още има стил? Това беше нашата цел.“

„За мен голяма част от това, което беше вдъхновяващо за тази колекция на Анди, беше мисленето за нещата, спрямо които жените се чувстват чувствителни, независимо дали става дума за корема им или други части на тялото. Те не искат да изглеждат като пуританки или да не се чувстват секси и желани. Това наистина беше нещото в моето собствено съзнание, което промени тази идея, че ставаме по-малко желани с напредване на възрастта.“

Тежките моменти от живота на Деми Мур

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти