Като близначки: Деми Мур и дъщеря ѝ Румър Уилис превзеха червения килим

Деми Мур Румър Уилис
Снимка: Getty

От наградите на Академията до Седмицата на модата, Деми Мур и дъщеря ѝ Румър Уилис напоследък са неразделни по светските събития. Докато двете красиви дами се усмихваха и позираха за камерите, едно нещо стана ясно: 31-годишната Уилис прилича поразително на мама Мур (и изглежда, че е наследила и чувството ѝ за мода!).

Мур и Уилис първо се появиха заедно на купона на Vanity Fair за сезона на Оскарите и изглеждаха поразително в контрастните си тоалети в черно и бяло. Признайте го: няма начин да погледнете тези две красавици и да не видите приликата!

Разгледайте още снимки на Деми Мур и Румър Уилис от червения килим >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night at #VanityFair #HollywoodCalling exhibit at @annenbergspace 🖤

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Няколко дни по-късно майка и дъщеря се появиха на шоуто на Том Форд в Лос Анджелис и ще забележите, че продължават да се придържат към избраните от тях цветове за сезона. Уилис беше елегантна в бял костюм и класически черни токчета, докато Мур заложи на чифт искрящи сребърни обувки за дантелената си черна рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️ @tomford thank you for having us at your show. It was absolutely magnificent.

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

От дългите им тъмни коси до широките усмивки – двете красавици са като близначки! А фотографите не пропуснаха да запечатат сладкия момент, в който майка и дъщеря позират хванати за ръце.

Разгледайте още снимки на Деми Мур и Румър Уилис от червения килим >>>

За финал споделяме още една сладка снимка към звездната колекция на Мур и Уилис. Майка и дъщеря се появиха отново задно на партито на Vanity Fair след Оскарите заедно със звезди като Криси Тейгън, Габриел Юнион, Брад Пит и други. Този път дамите заложиха на различна цветова гама – Румър Уилис беше ослепителна в разкроена златна рокля, а Деми Мур в дълга рокля с пайети по тялото. Освен че двете изглеждат страхотно на всяка снимка, впечатляваща е и близостта и връзката помежду им.

Тежките моменти от живота на Деми Мур >>>

Наскоро Мур проговори за връзката с дъщерите си в новия си мемоар “Inside Out” и според близък източник сега тя има красиви отношения с Румър и другите си две дъщери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vanityfair

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти