Изкусителна и на 57: Деми Мур позира по бельо и в страхотна форма до световни супермодели

Деми Мур
Снимка: Getty

За втора поредна година марката бельо на Риана Savage X Fenty представи новата си есенна колекция с пищно шоу, в което се включиха едни от най-големите звезди на музиката и модата.

Събитието, което се проведе в Лос Анджелис, е излъчвано от стрийминг платформата Amazon Prime Video. Сред разнообразието от драг кралици, изпълнители и модели, се отличи Деми Мур.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Savage X Fenty 🤍 @demimoore #demimoore

A post shared by 𝐃𝐄𝐌𝐈 𝐌𝐎𝐎𝐑𝐄 𝐅𝐀𝐍 🕊 (@dailymoore_) on

За появата си на сцената 57-годишната актриса носеше черно трико от дантела, мрежест чорапогащник и няколко пласта бижута. Грим в тъмни цветове допълваше съблазнителната ѝ визия.

По време на своята част от изпълнението Мур беше разположена на кожен диван и делеше сцената с 23-годишната Бела Хадид, на която актрисата не отстъпваше по физическа форма.

Актрисата и майка на три деца за пореден път доказва, че не се притеснява да изрази своята сексуалност. Тя развива еротичният подкаст Dirty Diana, за да противопостави на това табу, наложено върху жените, припомнят от Harper’s Bazaar. Скоро Деми Мур също ще се снима в телевизионна адаптация на подкаста, подготвяна от Amazon.

Уникалното шоу на Savage X Fenty съчета актьорска игра с изпълнения от музиканти, танцьори и модели. Освен самата Риана, сред останалите участници в него бяха изпълнителите Лизо, Нормани, Розалиа, Мигел, Травис Скот, както и модели като Ирина Шейк, Кара Делевин и др.

Вижте повече снимки от събитието на сцената и зад кулисите в галерията долу.

Празник на женствеността: модното шоу на Savage X Fenty

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти