След бягството от двореца: Две сериозни грешки, които Меган Маркъл допусна

меган маркъл
Снимка: Getty

През 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл буквално избягаха от Великобритания. За всички е ясно, че калифорнийската принцеса се чувстваше задушена между стените на Бъкингамския дворец. По време на трите си години живот надалеч тя успя да роди второто си дете, да направи не съвсем успешен подкаст за Spotify, да загуби 20 милиона долара и да отслабне с 15 кг. 

Херцогинята на Съсекс успя да влезе във феноменална форма, дори по-добра от тази преди брака й, а процедурите при козметици направиха лицето ѝ още по-сияйно.  

меган маркъл
Снимка: Getty

Въпреки факта, че Меган се чувства много добре извън двореца, тя очевидно загуби много, като например екипа си от стилисти. В тази статия ви посочваме две сериозни грешки, които съпругата на принц Хари допуска с визията си. 

1. Провал с веждите 

Провалите на Меган в красотата се забелязват при всяко нейна появява. И така, една от основните грешки във визиите ѝ са твърде ярко изразените вежди. При една от последните появи на херцогинята те бяха буквално основният акцент в образа ѝ, което направи лицето ѝ да изглежда по-грубо.

меган маркъл
Снимка: Getty
 

2. Грешка с ружа 

В кралското семейство е характерно да се използва светлорозов руж, сякаш дамите току-що са дошли от мразовита разходка. Подобни нюанси могат да се видят на скулите на Кейт Мидълтън и кралица Камила, а приживе и самата Елизабет II ги предпочиташе. От своя страна Меган Маркъл, след като напусна кралското семейство, реши да се върне към яркия бронзов руж, който калифорнийците обичат. Според повечето професионалисти тези цветове стоят неестествено и при неправилна техника след няколко часа изглеждат повече като мръсотия, отколкото грим. 

меган маркъл
Снимка: Getty

Въпреки всичко на херцогинята на Съсекс не ѝ липсват модни попадния. Вижте най-добрите сред тях в нашата галерия:

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти