Модният коз на Меган Маркъл, който всяка edna от нас си струва да пробва

По време на посещението в Австралия и Нова Зеландия през 2018 г. херцогинята на Съсекс беше забелязана да облича определен тип рокли, който изненадва със своята практичност, a година по-късно тя отново заложи на същия стил, само че за обиколката в Африка.

За първи път в тази кройка я забелязахме малко след като беше съобщено, че Меган очаква първото си дете, но това далеч не означава, че от тази тенденция могат да се възползват само бременните.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Става въпрос за роклята с копчета, която пада свободно от кръста надолу. Често моделът включва и колан от същата материя, който херцогинята връзва на панделка.

Освен че носи удобство и шик без особени усилия, другото голямо предимство на този тип дреха е, че е подходяща за всякакви поводи. А Меган има поня няколко такива модела, на които разчита, но това не ѝ попречи да облече повторно поне един от тях.

Вижте как херцогинята носи този тип рокля и се вдъхновете за следващата си покупка с нашата галерия >>>

Меган носеше подобна рокля, само че в деним, и по време на шампионата US Open през септември 2019 г., когато подкрепи приятелката си Серина Уилямс.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Лесно си представяме да облечем такава дреха не само на работа и делови срещи, но също за любимото кафене, разходка в парка, за вечер на ресторант или театър, както и за други по-официални събития.

Вижте как Меган Маркъл носи този тип рокля тук:

Модният избор на Меган Маркъл, който става за всеки повод

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти