Меган Маркъл говори открито за сексуалността на жените: "Наричат ни мръсници"

Меган Маркъл засегна много деликатна тема по време на епизод от подкаста си "Archetypes". Тя говори заедно със своя гост, актрисата Микаела Родригес, за женската сексуалност и чувственост.

Херцогинята на Съсекс изрази опасения, че жените са "очерняни" и засрамвани за това, че изследват и разкриват подробности за своята сексуалност. Тя сподели, че мъжете често са възхвалявани за същото, докато жените биват сочени с пръст. Тя каза следното:

"Не разбирам каква е тази стигма около жените и тяхната сексуалност и изследването на сексуалността им, особено ако го сравним с мъжете. С напредването на възрастта изследваш и започваш да разбираш своята чувственост, своята сексуалност. Но нашата  сексуалност, често пъти, може да бъде използвана срещу нас. Ако си мъж и си плейбой, можеш да се забавляваш и да правиш каквото си пожелаеш. Дори те възхваляват за това. Но за една жена, без значение дали не е най-успешната дама във финансовата сфера и е в средата на своите 50, заклевам се, ще се намери някой, който да каже: "О, тя беше такава мръсница в колежа."

41-годишната Меган добави още, че идеята за сексуалното пътуване на една жена често й лепва очернящи етикети.

Самата тя е майка на момиченце - Лилибет, която е почти на година и половина. Заедно с принц Хари имат и син - 3-годишният Арчи.

Вижте в галерията ни ТУК няколко секси снимки на Меган >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти