Бяла и добра: Меган в Дюселдорф и какво става, когато някой ѝ каже, че има късмет да е избрана от Хари

Изглежда, че тези дни Меган Маркъл отново е навсякъде. Освен че подкастът ѝ Archetypes продължава с пълна сила, заедно с принц Хари се завърнаха към публичните появи.

По-рано тази седмица херцогът и херцогинята на Съсекс бяха във Великобритания, за да присъстват на конференцията One Young World Summit в Манчестър. Ежегодното събитие е дело на организацията One Young World, която обединява и насърчава активисти, лидери и предприемачи към действия за социална промяна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Меган Маркъл произнесе реч, облечена в яркочервен костюм на Valentino, състоящ се от широки панталони и блуза с дълги ръкави.

Двойката пристигна в Дюселдорф в сряда по случай предстоящото през 2023 г. издание на игрите Invictus, основани от принц Хари. За събитието, което даде началото на отброяването, херцогът и херцогинята се появиха хванати за ръце и бяха посрещнати от тълпа доброжелатели и служители на общината.

И този път Меган избра монохромни тонове, само че с плетен потник в цвят слонова кост от Annie Bing, кремави панталони Brandon Maxwell с плисирани широки крачоли и бели обувки. До нея принц Хари също заложи на семпла визия със сив костюм.

Меган Маркъл и принц Хари очароваха Дюселдорф

Междувременно излезе новият епизод от подкаста на херцогинята, в който ѝ гостува актрисата Минди Кейлинг. Обсъждайки мемоарите на Кейлинг, озаглавени „Защо не аз?“, Меган признава, че е изпитала собствено преживяване, подобно на описаното в книгата.

„Когато започнах да се срещам със съпруга си и се сгодихме, всички казваха: „О, Боже мой, ти си голяма късметлийка! Той избра теб!“, разказва херцогинята.

„И в определен момент, след като го чуеш милион пъти, си казваш „Е, и аз избрах него“. Но за щастие имам партньор, който се противопоставя на тази нагласа вместо мен и казваше: „Те са разбрали всичко погрешно. Аз съм късметлията, защото ти ме избра“, споделя още Маркъл.

По думите на Меган коментарите, в които се намеква, че е късметлийка да бъде обичана, все още я дразнят.

„Това е обусловено от пола, архетипно е и стереотипно… „Имаш голям късмет“, обяснява тя. „А това допринася към идеята, че чакаш някой да ти каже, че си достатъчно добра, вместо да знаеш, че си достатъчно добра и сама.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти