Отново заедно под прожекторите: Новият прякор на Меган, милият ѝ жест зад камерите и прегръдките с Хари трогнаха фенове

Принц Хари и Меган Маркъл имаха нов повод да се появят заедно под светлините на прожекторите, присъствайки на игрите „Инвиктус“.

През последните няколко дни херцогът и херцогинята на Съсекс са в Дюселдорф, Германия, където тази година се провеждат състезанията, основани от Хари, в които участват ранени и боледуващи военнослужещи. Меган Маркъл се присъедини към съпруга си още в първия ден от игрите на 9 септември. За появите си в публиката херцогинята залага на цветове като бяло и черно, били то в комбинация, или монохромна визия.

Меган и Хари на ден 4 от игрите „Инвиктус“

Следващият ден също беше емоционален за херцога и херцогинята на Съсекс. Двойката изпълни ангажимент с представители на НАТО в четвъртък, за който Меган изглеждаше стилно и подобаващо за настъпващата есен с риза, панталон с висока талия и колан в кафеви тонове.

По-късно по време на първото спортно събитие за деня, на което присъстваше, двойката гледаше Украйна да играе срещу Нигерия в мач по седящ волейбол. Меган се срещна с членове на нигерийския отбор, които ѝ дадоха милия прякор Амира Нгози Лоло. Амира е принцеса войн от легенда, Нгози означава „благословена“, а Лоло е „кралска съпруга“, разказва британското издание HELLO. В навечерието на рожденния си ден Хари също се сдоби с подарък, но от австралийският отбор, който спази традицията си и подари на херцога характерни за Австралия слипове за плуване.

Кралската двойка беше забелязана още да се прегръща, да вика и да развява нигерийското знаме, като дори откликваше на молби за селфита с фенове, седящи наблизо.

Вижте снимки от вълнуващия ден в галерията тук:

Меган и Хари сияят заедно в Дюселдорф

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти