Меган Маркъл и принц Хари работят по романтичен филм, а сюжетът прилича на живота им!

Вече е ясен новият проект, за който херцогът и херцогинята на Съсекс ще работят с Netflix чрез продуцентската си компания Archewell Productions.

Двойката ще превърне във филм книгата “Meet Me at the Lake” на Карли Форчън. Самата авторка потвърди новината в Instagram, като написа: „Никога не съм мислила, че ще направя това съобщение, но тъй като се случва, ми се струва подходящо да го правя от вилата, където всичко започна.“

„Развълнувана съм да потвърдя, че си партнирам с продукциите на Netflix и Archewell за адаптацията“, обяснява тя. „Любовната история на Уил и Фърн е скъпа за сърцето ми и не мога да си представя по-идеално партньорство. Написването на тази книга беше огромно лично предизвикателство и да я видя призната по този начин е наистина невероятно.“

Екранната даптация беше потвърдена в понеделник за Forbes от Penguin Random House – компанията, която публикува мемоарите на принц Хари „Резервният“. Представителят на Penguin Random House отбеляза приликите между сюжета на книгата и живота на Хари и Меган.

“Meet Me at the Lake” („Чакай ме на езерото“) е история за двама непознати, които се срещат и се събират отново, когато имат най-голяма нужда един от друг, пише Cosmopolitan. Мотивите в книгата включват загуба на родител в автомобилна катастрофа - подобно на Хари, който губи майка си принцеса Даяна в трагична автомобилна катастрофа, когато е бил на 12 години, както и следродилни трудности, каквито самата Меган е изпитала и впоследствие разказа по време на сензационното интервю на двойката с Опра. Освен това мястото на сюжета е Торонто - градът, където Меган живее, когато започва връзка с Хари.

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари

Книгата засега не е издавана на български, но да се надяваме, че и това ще се случи скоро!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти