Астроложката на принцеса Даяна: „Лоши вибрации“ и „голяма промяна“ предстоят за Меган

Меган Маркъл може да претърпи „голяма промяна в домашния си живот“ през своята нова лична година.

Довереният астролог на принцеса Даяна - Деби Франк, разкрива какво може да предстои за херцогинята на Съсекс, която преди дни навърши 42 години. Според Фрак пищното имение на Маркъл в Монтесито може да внесе „лоши вибрации“, но рестартиране на актьорската кариера също е възможно да се окаже на дневен ред, разказва британското издание HELLO.

За семейство Съсекс 2023 е още една шеметна година - тя започна с мемоарите на принц Хари „Резервният“, издадени през януари, последвани от краткия му престой в Обединеното кралство за коронацията на баща му, крал Чарлз, докато през това Меган остана с двете им деца в Калифорния. По-нататък двойката се сблъска с промени като прекратяване на сделката им със Spotify.

Докато наблюдатели се чудят какво предстои за двойката, Деби Франк се допитва до звездите и какво следва за Меган Маркъл, зодия Лъв. „Лъвът обича да го смятат за златно същество, възхвалявано и славено за своето великолепие, лична креативност и специалност“, отбелязва астроложката.

„Когато работи, Лъвът се къпе в светлината на прожекторите, но никога нищо не е достатъчно, тъй като лъвското желанието за повече внимание (техният любовен език) е ненаситно.“

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Франк обяснява още:

„Дни преди 42-ия рожден ден на Меган суперлуната достигна максимума си в противоположния знак на Водолей, носейки със себе си усещането, че вече не всичко зависи от нея. Поредица от скорошни разочарования включват отказ от сделката за 20 милиона долара със Spotify и етикета „хленчещи измамници“, хвърлен върху нея и Хари от холивудския елит. Приятелите знаменитости изчезват. Изглежда, че поканите от кралското семейство са изчезнали година след погребението на кралицата, оставяйки тази лъвица изолирана.“

Астроложката пояснява, че всичко това съвпада с движението на ретроградна Венера през знака Лъв, което очертава лято на обрати и преосмисляне. „И все пак съдбата държи повече козове за някогашното златно момиче от Монтесито“, казва Франк.

Според експерта предстои промяна „от края на август до 10 септември, когато станциите на Венера се завъртат точно върху нейното слънце“ – Лъв. „Това е необичаен и рядък личен катализатор за целеустремеността на Меган. Наистина древните маи са измервали приближаването на войските си към врага за времето, когато Венера е променила посоката си. Така че ще бъде чудесно време за Меган да възстанови силата си и да се изстреля отново в един нищо неподозиращ свят“, смята Деби Франк.

„Есенният период изглежда ще представлява голямо презареждане на херцогинята на Съсекс, което ще подобри още веднъж имиджа ѝ с насочване към нови инициативи.“

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари

Астроложката смята, че друга отчетлива област на промяна при Меган ще бъде домът. „Би ли било извън границите на въображението да мислим, че Меган ще обвини катастрофите си с лошите вибрации, излъчвани от нейното имение в Монтесито? Проблемни енергийни линии във фън шуй, които нарушават потока на нейния успех?“, разсъждава Франк.

Според нея затъмненото новолуние на 14 октомври предвещава голяма промяна в домашния живот и вероятна промяна на местожителството. „Това перфектно отразява нестабилните аспекти на принц Хари, които го пускат в нова лична обстановка, тъй като пробивната планета Уран на неговата луна сигнализира за неспирно желание да бъде някъде другаде.“

„Едно е сигурно… всички трябва да сме подготвени за новини от Меган и Хари, докато продължава стремежът им да преоткрият себе си“, заключава Франк.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти