Хари и Меган се готвят за промяна: в опасност ли е бракът им?

Когато Меган и Хари решиха да започнат нов живот в САЩ, мнозина им предвещаваха много успехи в Холивуд и още по-голяма популярност.

През последните месеци обаче кралската двойка претърпя някои неуспехи, докато целият свят следи зорко всяка тяхна стъпка и ги съди строго за грешките им.

Миналия месец Spotify решиха да се откажат от подкаста на Меган, което коства на херцозите на Съсекс няколко милиона долара. Наскоро пък стана ясно, че опитите на Хари и Меган да се сближат с президента на САЩ и високопоставени държавни лица в Америка са се оказали неуспешни. Затова в медиите зад Океана започна усилено да се говори, че двойката преживява тежка година не само във финансово и професионално отношение, но дори и в личен план.

Според източник, близък до тях, Меган и Хари обмислят да направят голяма промяна в живота си. Преди два дни Us Weekly съобщиха, че те „обмислят да се преместят“ в Малибу три години след като се установиха в Калифорния.

Двамата в момента живеят в Монтесито, окръг Санта Барбара в Югозападна Калифорния, с децата си Арчи, на 4, и Лилибет, на 2. „Те обичат живота си там“, твърди вътрешният човек пред Us Weekly. „Но се чувстват малко отдалечени и изолирани от града.

Херцогинята е израснала на Западния бряг и често е прекарвала време в Малибу. „Тя обича да е на плажа, поради което двамата с Хари решиха да се преместят в Монтесито“, пояснява източникът.

Въпреки че „все още нищо не е решено“ за постоянно преместване в крайбрежния град Малибу, Us Weekly докладват, че кралската двойка сериозно обмисля тази промяна и дори се появи информация, че двамата са оглеждали къщи там.

чарлз меган хари
Снимка: Getty

Същевременно Mirror съобщиха, че Хари се готви да пътува до Африка сам, за да направи документален филм за Netflix. Съобщава се, че Хари иска да „намери себе си“ по време на пътуването - без своята съпруга.

Предвид слуховете, че и тази сделка с Netflix може да „виси на косъм“, се смята, че Хари иска на всяка цена да постигне успех с проекта. Засега е ясно, че филмът е посветен на Африка, като принцът ще следва стъпките на майка си, принцеса Даяна.

И тъй като двойката е изправена пред слухове за „развод“ и „разрив“ в отношенията от месеци, Mirror цитират терапевтът и експерт по връзките Сали Бейкър, която смята, че това може да „натовари“ брака им.

Тя обаче добавя, че временната раздяла не вещае задължително проблеми: „Въпреки това трудностите могат да се разкрият и скрити силни страни и в крайна сметка двойките да се сближат. С усилия и ангажираност, времето, което прекарват разделени, може да осигури перспектива и признателност.“

меган и хари
Снимка: Getty

Миналия вторник Radar Online писаха, че двойката „се разделя“, като източникът им твърди, че херцогът на Съсекс „не се вписва в света на Меган в Тинселтаун“. Те добавиха още, че Хари иска да „намери себе си“. В заключение на това вътрешният човек твърди, че двойката е изправена пред „огромен финансов натиск“, който е причинил стрес и напрежение в брака им.

меган хари
Снимка: Getty

Същевременно друг източник, цитиран от Page Six, напълно отрече всичко това.

А дали Меган и Хари наистина преживяват криза в отношенията си, или просто медиите жадуват за поредния пикантен кралски развод – предстои да разберем.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти