"Те се разпадат": Меган иска да се отдели от Хари, за да спаси кариерата си

Твърди се, че бизнес начинанията на Меган Маркъл и принц Хари се „разпадат“, тъй като и двамата са „изправени пред проблеми“ след пропадането на сделката им с платформата за аудио съдържание Spotify.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се оттеглиха като работещи членове на британското кралско семейство през 2020 г., наскоро получиха огромен удар, когато сделката им за 20 милиона долара със Spotify пропадна. Дни по-късно беше съобщено, че техният договор с Netflix за 98 милиона долара "виси на косъм".

Сега кралските експерти казват, че на двойката им е „много, много трудно“ да запазят марката си „реномирана“, тъй като сделките им с големите комапнии досега се доказват като проблемни.

„За тях е много, много трудно да запазят репутацията на марката си“, казва кралският експерт Том Бауър пред New Magazine. Той добавя също: „Те непрекъснато трябва да се защитават и се хващат за възможности, които вече не съществуват.“

Бауър също така обясни, че и Хари, и Меган са изправени пред сериозни кариерни проблеми. Миналия месец беше съобщено от източник, че Netflix "може да прекрати сделката им за 78 милиона паунда", което възлиза общо на над 98 милиона долара. Ако и тази сделка не се случи, финансите на Меган и Хари могат да бъдат "поразени", поради начина на живот, с който са свикнали. 

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Цялата тази ситуация е накарала херцогинята на Съсекс да направи „крачка встрани“ от съвместната си работа с Хари, за да работи по солови проекти и да изчисти имиджа си. Тя има пълната подкрепа на съпруга си по този въпрос, съобщава Mirror. 

Твърди се, че в първата си стъпка към солова кариера Меган е подписала договор с холивудската агенция за таланти William Morris Endeavour, която представлява големи звезди, включително Дуейн Джонсън, Адел и тенисистката Серина Уилямс.

Предстои да видим дали това означава, че Меган ще направи завръщане към актьорската професия.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти