Забелязаха Уилям да се държи неуважително към Кейт Мидълтън

Принц Уилям и Кейт Мидълтън наскоро присъстваха на сватбата на престолонаследника принц Хюсеин в Йордания, където Уилям ес оказа заснет да пришпорва Кейт, докато тя разговаря с булката Раджва Алсейф.

В момент, заснет с камера и публикуван от Daily Mail по-рано този месец, принцът и принцесата на Уелс разговарят с младоженците, минавайки по реда си заедно с останалите гости на сватбата. Двойката поздравява едновременно принц Хюсеин, докато съпругата му е заета с друг гост, а след това Кейт и Уилям разговарят паралелно с Хюсеин и Раджва. След това принцът на Уелс се измества, оставяйки съпругата си да поздрави и булката.

Докато Кейт Мидълтън води разговор с Раджва, се чува как Уилям казва „бързо, бързо“ (“chop chop”) и „да продължим“ (“let’s keep it going”), докато чака съпругата си да приключи. Принцесата на Уелс обаче необезпокоено продължава да приказва с булката, докато в един момент привършва разговора.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс анализира кадрите за изданието The Express, като коментира поведението на принц Уилям. „Това не е един от най-хубавите му моменти, когато става въпрос за език на тялото или думи“, казва тя.

„Докато той очевидно е приключил с поздравяването на булката и младоженеца, Кейт стои и разговаря с булката по оживен и много приятелски начин. Тя не причинява „задръстване“, а задържа опашката и следващите гости все още говорят с младоженеца, така че не изглежда да има логична причина Уилям да пришпорва съпругата си, особено след като тя добавя само няколко секунди към разговора“, обяснява още Джеймс. 

„Независимо дали казва „бързо бързо“, жестът му с ръка е достатъчно лош, с криволичещ жест, който обикновено би означавал, че времето изтича.“

Според Джеймс „трябва да се каже, че поведението му тук е прекалено доминиращо, като критичното му родителско поведение“ поставя Кейт „твърдо в подразбиращата се роля на непослушно дете“.

Джеймс отбелязва още: „Той можеше да се върне, за да застане до жена си и да използва фин сигнал като леко потупване по кръста или гърба. Повечето двойки имат фини ритуали, които използват, за да комуникират мълчаливо на публично място, които не водят до никакво очевидно нетърпение, а семейство Уелс обикновено са много умели в тези техники.“

Въпреки нeпривичния за двойката момент Кейт Мидълтън изглеждаше безупречно на щастливото събитие. Принцесата на Уелс беше избрала приказна розова рокля на Elie Saab. Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Кейт и Уилям на кралска сватба в Йордания

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти