Кейт Мидълтън третира Уилям като четвърто си дете, защото принцът "обичал да се тръшка"

кейт уилям
Снимка: Getty

Кралски експерт разбуни духовете около привидно идеалната връзка на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Той разкри, че двамата имат своите трудни моменти и спорове и отношенията им са далеч от перфектни - както се случва при всяка друга двойка! 

Експертът пояснява, че Кейт често се държи с Уилям като с четвъртото ѝ дете, защото принцът често се "тръшкал и имал избухвания". Предполага се, че тези разкрития за характера на Уилям идват от бивш служител в двореца Кенсингтън.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

По неговите думи: "Кейт понякога се отнася с Уилям като с дете, защото той е склонен да избухва и да се инати за някои неща. Те си имат своите сблъсъци. Бракът им не е идеален. Понякога спорят доста ожесточено, дори се замерят с възглавници. Но нещата никога не излизат извън контрол."

Той споделя още, че Кейт и Уилям може да изглеждат като изключително спокойни хора, но това не винаги е така.

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

"Огромно напрежение за Уилям и Кейт представлява фактът, че винаги са заобиколени от кралски персонал и нямат много време насаме. Сякаш се намират в роман на Джейн Остин."

"Никой брак не е перфектен, включително и този на Уилям и Кейт. Те са имали своите проблеми през годините. Понякога спорят, карат се, но е обяснимо предвид цялото напрежение, на което за подложени", разкрива още източникът.

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти