По-цветна от всякога: промяната в стилния пролетен гардероб на Кейт Мидълтън

колаж пролетен гардероб Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Температурите у нас най-после се усетиха пролетни и преди след още някой ден да минем директно към летния си гардероб, все още имаме възможност да облечем преходни дрехи.

А кой друг може да се облича по-добре в подобно променливо време (пролетта у нас сякаш никога не се е усещала толкова близка до тази в Лондон) от любимата ни принцеса!

Този сезон Кейт Мидълтън облича все по-цветни дрехи. Не се сещаме за друга кралска особа освен покойната Елизабет Втора, която избираше ярки тонове, за да се откроява сред всички останали кралски особи. А като бъдеща кралица може би не е случайно, че принцесата на Уелс е започнала да тренира отсега.

Първата ѝ поява в по-смел нюанс през пролетта на 2023 г. беше по случай ВеликденПрипомнете си в галерията тук:

Британското кралско семейство отбеляза Великден

Още тогава ви разказахме, че съпругата на принц Уилям заложи на рокля тип палто на един от любимите си дизайнери Catherine Walker. Дръзкият сапфирен нюанс беше съвършено продължен от шапка Lock & Co и чантичка в тон. 

По-късно през април принцесата на Уелс посети Бърмингам в стилна и удобна рокля Karen Millen в цвят бугунди.

Кейт Мидълтън е романтична в бургунди

Комфорт носеше и роклята тип палто, която съпругата на принц Уилям избра за посещение на търговци в Сохо преди коронацията на Чарлз Трети. Яркочервеният модел на Eponine беше облечен върху бяла миди рокля от Suzannah, на която отиваше и чантичката Mulberry и чифт обувки на ток.

Уилям и Кейт пиха бира в пъб преди коронацията

За обеден прием и поздравяване на кралски почитатели Кейт се появи с бяла миди рокля с дълги ръкави и черни кантове около деколтето и талията. Елегантен завършек на визията ѝ придаваше чифт черни обувки с детайли във формата на пеперуда, поставени при каишката над петата.

Принцесата на Уелс е безупречна в бяло и черно

Ден след коронацията на Чарлз принцесата заложи на удобство при разходка и среща с фенове. Съпругата на принц Уилям носеше вталено сако в бебешко синьо, черен панталон, а бели маратонки, съобразени с блузата ѝ, внасяха небрежност и удобство.

Кейт Мидълтън в ежедневен делови стил

На същата формула Кейт се довери и за посещения на тръста „Кели Холмс“. Този път сакото ѝ в наситен жълт нюанс изпъкваше на фона на блуза, панталон с колан и маратонки, всички решени в бяло.

С жълто сако за настроение: Кейт Мидълтън на публичен ангажимент

Междувременно принцесата на Уелс се появи на градинско парти, организирано по повод коронацията. За него Кейт използва визията си за състезанията Роял Аскот през юни 2019 г. - изящна рокля Elie Saab в бебешко синьо и шапка Philip Treacy в тон, носена при вдигната коса. Единственото, от което бихме лишили визията този път, са обеците, за да остане вниманието изцяло върху цветето от шапката.

Романтика в синьо: Кейт Мидълтън на градинско парти след коранацията

Изборът на цвят за роклята, с която принцесата гостува на благотворителната организация с фокус върху психичното здраве „Ана Фройд“, не е случаен. За да повиши информираността по темата, Фондацията за психично здраве във Великобритания насърчава хората да носят зелено в четвъртък. А тъй като денят на посещението се падна именно в четвъртък, и то в Седмицата на осведомеността за психичното здраве, Кейт неслучайно заложи на тъмнозелен модел от Suzannah London с копчета, съчетан с обувки на ток от Alessandra Rich. 

Принцесата на Уелс в семпла зелена рокля

За следващите си два поредни ангажимента принцесата на Уелс носеше розово, и то в различни стилове. Съпругата на принц Уилям първо се появи на Изложението на цветя в Челси, като за повода избра копринена рокля тип риза на марката ME+EM. Освен копчета, дрехата включваше два розови нюанса и колан от същата материя, обгръщащ талията..

Феерична в розово: Кейт Мидълтън на ежегодното изложение на цветя в Челси

Класическият цвят за една принцеса получи делова интерпретация с костюма Alexander McQueen, който Кейт Мидълтън облече след това. Той беше комбиниран с блуза в същия бебешко розов нюанс, а друг елемент, който доминираше във визията, е перленият блясък в бяло - виждаме го не само по обеците, но и обувките на принцесата, и дори перлите върху колана ѝ.

Розовата принцеса: Кейт Мидълтън отново в делови стил

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти