Реакцията на принц Уилям след един дързък мъжки коментар за Кейт Мидълтън

Принцът на Уелс присъства на откриването на нов лондонски център за лечение на рак в четвъртък. Сред хората, с които се запозна Уилям, бе и семейна двойка, която изрази мнение за съпругата му, принцеса Кейт.

Стискайте ръцете на възрастните съпруг и съпруга, мъжът, който е пациент в заведението, споделя: „Ти си доста висок май?“, на което Уилям отговаря шеговито, че носи високи токчета.

Във видео, публикувано в The Royal Family Channel в YouTube, съпругата на пациента може да бъде чута да хвали Националната здравна служба на страната, преди пациентът да се намеси с думите: „Виждате ли тези хора тук? Грозни, но добри“. Чувството му за хумор разтърсва всички в стаята, включително самия принц, пише Entertainment Tonight.

„А жена ви не е лоша“, добавя после пациентът. „Тя е хубава дама.“

Романтика в синьо: Кейт Мидълтън на градинско парти след коранацията

Принцът на Уелс се съгласява и се засмива, като посочва пациента и се обръща към съпругата му с думите: „Той е бъбрив“. Уилям закачливо добавя: „Сестрата ви наблюдава“, и потупва пациента по рамото.

След като му пожелава успех и аплодира изключителния персонал на здравното заведение, Уилям се извинява. „Оставам ви всички да продължите лечението си или ще стоя тук и ще говоря вечно“, казва той на двойката. „Много ми беше приятно да се запознаем.“

Няма спор, че мнението на пациента се споделя от милиони хора по света. В началото на месец юни Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на кралска сватба. Принцеса на Уелс впечатли с романтична визия, носейки дълга розова рокля Elie Saab.

Вижте в галерията снимки на величествената Кейт по време на празничното събитие >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти