Напук на слуховете за раздяла: ето как Меган Маркъл отбеляза рождения си ден

Херцогинята на Съсекс навършва 42 години на днешния петък, 4 август, а празненството започна още в навечерието на рождения ѝ ден.

Меган Маркъл беше забелязана да вечеря със съпруга си принц Хари в Монтесито, окръг Санта Барбара в Югозападна Калифорния, където двойката живее след оттеглянето си от задължения към Британската корона през 2020 г.

 

Двамата бяха заснети да напускат модерния италиански ресторант Tre Lune, известно място сред елита на Холивуд, посещавано от знаменитости като Елън Дедженеръс, Травис Бъркър и Кортни Кардашиян, разказва британското издание HELLO

На кадрите, публикувани от Daily Mail, Меган носи черно-бяла рокля по тялото без презрамки от Posse, на достъпна цена от 239 долара. Визията ѝ е завършена с чанта Cult Gaia от дърво и ниски черни сандали с каишка, пише още HELLO. До нея Хари е облечен с небрежно, но елегантно съчетание от ленена синя риза и бял панталон.

За вечерята към херцога и херцогинята на Съсекс се присъединява Мат Коен, добър техен приятел и съпруг на дългогодишната приятелка на Меган Хедър Дорак. Управителят на ресторанта, където компанията е вечеряла, коментира за HELLO: „Те се наслаждаваха на изживяването.“

От известно време се спекулира за криза в брака на принц Хари и Меган Маркъл, но каквато и да е истината, очевидно двойката все още е сплотена. Скорошните предизвикателства, с които тя се сблъска, бяха прекъсване на сделка за милиони със Spotify и отпаднало шоу за Netflix.

Най-сладките моменти любов на Меган и Хари

По-рано тази седмица херцогът и херцогинята на Съсекс сияеха по още един повод. Те разпространиха 3-минутен клип, в който изненадват по телефона американските получатели на първите грантове от Фонда за отговорни технологии на младежката сила (Responsible Technology Youth Power Fund). Фондацията Archwell на Меган и Хари играе важна роля в тази инициатива, която финансира 26 проекта, ръководени от младежи.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти