Тъжни новини за Меган Маркъл

Тъжна новина за феновете на сериала „Костюмари“, в който най-известната си роля отбелязва Меган Маркъл.

Джъстин Пийкок, един от сценаристите на продукцията, е починал на 52-годишна възраст в дома си в Лос Анджелис на 13 юли. Смъртта му се приписва на атеросклеротично сърдечно-съдово заболяване, пише британското издание HELLO.

Семейството на Джъстин Пийкок публикува официално изявление, в което се казва: „Брилянтният ум, хапливото остроумие и страстните убеждения на Джъстин ще липсват завинаги на неговите приятели и семейство.“

Deadline съобщава, че Пийкок е прекарал последните месеци от живота си, стачкувайки с колеги сценаристи. Вместо цветя, всеки, който желае да почете писателя-продуцент с дарение, е помолен да допринесе финансово за стачката.

Джъстин Пийкок, който е сценарист и на сериала „Адвокатът с Линкълна“ по Netflix, работи върху три сезона на „Костюмари“ между 2012-15 г., като е част от екипа по същото време като Меган Маркъл. Бившата актриса получи ролята на Рейчъл Зейн през 2011 г. и продължи да играе амбициозния и талантлив параюрист до последната си поява на екрана през 2018 г.

Херцогинята на Съсекс често е говорила за годините, прекарани в работа по сериала, спомняйки си ги с умиление. През 2013 г. тя споделя пред Marie Claire: „Виждам Рейчъл като толкова добър приятел и когато играеш герой, който обичаш, е много по-лесно.“

Меган Маркъл по червения килим преди да стане херцогиня

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти