Принц Хари пазарува, а Меган лудува: ето какво правят двамата, докато са далеч един от друг

Принц Хари в момента е в Япония заедно с добрия си приятел Начо Фигуерас, а Меган е в Лос Анджелис и също се наслаждава на време с приятелките си.

Хари и Начо разкриха в забавен пост в Instagram какви ги вършат, когато са далеч от съпругите си. Оказа се, че... пазаруват за съпругите си!

Начо сподели забавен кадър в социалната мрежа, на която двамата приятели са кръстосали ръце, показвайки мускули, докато позират с дамски слънчеви очила в магазин в Токио.

"Пазаруваме за съпругите", написа под снимката аржентинския поло играч. "Огромни благодарности на Токио за гостоприемството и добрината спрямо нас", допълва Начо.

Оказва се, че и Меган не скучае у дома в Лос Анджелис. Херцогинята е забелязана да се забавлява на един от поредицата култови концерти на Тейлър Суифт в Лос Анджелис.

Меган е била на концерта заедно с една от най-добрите си приятелки - Луси Фрейзър, която участва в документалния им филм за Netflix. Луси и Меган се познават доста отдавна, още преди Хари и Меган да се срещнат. Двете са пътували заедно доста често и Луси постоянно е присъствала във вече изтритите социални мрежи на Меган.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти