Отмъщението на бившия: какво се случва днес с първия съпруг на Меган Маркъл

тревър енгелсон
Снимка: Getty

Любовната приказка на Меган и Хари завладя така бързо света, че често забравяме, че това не е първият брак на Меган. Преди Хари актрисата бе омъжена за филмовия продуцент Тревър Енгелсон в продължение на 3 години.

Но какво се случва днес с бившия съпруг на Меган? Намерил ли е и той своето щастие и голяма любов?

Отговорът е - да. 

Приятели на Тревър разкриват, че той споделя, че никога не е бил по-щастлив. 

"Доста дълго време нещата за Тревър бяха сложни. Той е добър човек, но Меган му разби сърцето, когато поиска развод. Когато започна връзката си с принц Хари, той бе съсипан, защото името му се появяваше из таблоидите и постоянно му напомняха за проваления му брак. Но всичко това вече е в миналото", споделят негови близки хора.

"Наскоро се видяхме и той ми сподели, че не се е чувствал по-щастлив през живота си. Каза ми, че бащинството му носи много радост и се чувства пълноценен."

Все пак се оказва, че темата Меган все още е един вид табу в живота на Тревър.

"Всички близки на Тревър знаят, че не бива да споменават името ѝ. Той продължи напред, дори сега живее доста по-добре, отколкото с Меган. И със сигурност има повече пари, отколкото притежава тя в момента. Работи това, което обича и е далеч от светлините на прожекторите. Това е неговото сладко отмъщение", споделя негов приятел.

46-годишният Тревър претърпя големи промени в житейския си път в последните години. През 2019-та се ожени за Трейси Кърланд, диетоложка и наследница на империя за милиони (над 500 милиона долара, за да бъдем точни). Тревър и Трейси живеят в огромно имение в Лос Анджелис заедно с двете си дъщери.

"Те са много сплотено семейство и страхотна двойка", коментира техен приятел. "Тревър обожава съпругата си и двете си малки момичета."

На Тревър му е провървяло и в професионален план. Неговата продуцентска компания, базирана в Бевърли Хилс, създаде хитовата телевизионна драма Snowfall, която вече има цели 6 сезона.

Тревър и Меган се запознават през 2004-та година в бар в Холивуд, бързо се влюбват и заживяват заедно. Двойка са в продължение на 7 години, а през 2011-та се женят на церемония в Ямайка.

През по-голямата част от връзката им, Тревър е този, който има стабилна работа и носи доходите в семейството, докато Меган се опитва да пробие като актриса. Техни близки разкриват, че Тревър я е подкрепял много и е помагал да получава малко роли в различни продукции. Останал е зад нея и когато е получила първата си голяма роля в сериала "Костюмари" и е трябвало да се премести в Канада, за да снима там.

"Той беше нейната опора. Плащаше наема, сметките, намираше ѝ роли във филми. Подкрепяше я за всичко и беше най-големият ѝ фен."

Двамата се развеждат през 2013-та година поради "непреодолими различия". Според множество източници, Меган е върнала с куриер обратно на Тревър годежния пръстен и брачната си халка.

"Той беше съсипан. Звънеше на общите им приятели и ги питаше какво се е случило. Не знаеше защо Меган слага край на брака им."

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти