Бащата на Меган Маркъл: „Хари е пълен провал като съпруг“

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

Томас Маркъл остро критикува дъщеря си и нейния съпруг заради това, че лишават децата си да видят своите баба и дядо.

77-годишният баща на херцогинята на Съсекс обвинява двойката, че е "ужасно несправедлива" спрямо децата си, като ги държи далеч от роднините им - дядо им, принц Чарлз, прабаба им, кралицата и, разбира се, самия господин Маркъл.

"Те са лишени от контакт с всичките си баби и дядовци, с всичките си роднини. Мисля, че това е ужасно несправедливо спрямо тях."

Срещата му с 2-годишния Арчи и 3-месечната Лилибет тепърва предстои. Майката на Меган - Дория Рагланд, е единственият член на тяхното семейство, който в момента има постоянен достъп до децата. Въпреки всичко се зарича да не търси правата си в съда, защото не иска да буди притеснение от страна на внуците си и да не даде възможност на родителите им да ги "използват като пионки".

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Томас Маркъл коментира и решението на двойката да се откаже от кралските си задължения и да заживее в Калифорния:

"Иска ми се четиримата да се върнат в Англия, за да изпълнят задълженията си. По-добре е за децата и е по-добре за самите тях." 

Според него отказът да се върнат обратно е предателство към децата им. В допълнение, те ще бъдат много по-защитени и спокойни във Великобритания, отколкото в Монтесито.

"Иска ми се да се сдобрят с кралицата и с бащата на Хари, чак тогава ще могат да се сдобрят и с мен."

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

На въпроса дали дъщеря му е тази, която командва във връзката, той е категоричен: "На 100% съм сигурен. Дъщеря ми обича да командва."

Признава, че все още не се е срещал с Хари и че херцогът не се е свързал с него дори през далечната 2018-та, за да поиска ръката на дъщеря му. Напомняме, че тогава той трябваше да поведе Меган към олтара, но накрая не присъства на церемонията заради здравословни проблеми.

Според него Хари е "пълнен провал като съпруг" и заради начина, по който реагира на проблемите с менталното здраве на Меган.

"Мисля, че Хари е пълен провал като съпруг. Ако жена ми или детето ми дойдат при мен и ми кажат, че имат психически проблем, веднага ще потърся медицинска помощ."

Това не е първият път, когато Томас Маркъл се изказва остро по адрес на принца. Приема много тежко скандалното интервю с Опра Уинфри - по негови думи Меган все пак е могла лесно да установи контакт с него или с друг член не семейството, за което тя твърди, че не познава. 

"Най-големият проблем е, че тя всъщност изхвърли от живота си цялото си семейство."

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти