Дива херцогиня! Меган Маркъл танцува без задръжки на концерт на Бионсе (ВИДЕО)

меган маркъл
Снимка: Getty/Gulliver

Меган Маркъл, принц Хари и майката на Меган - Дория, бяха забелязани на концерт на Бионсе в Калифорния в петък вечерта. Тримата бяха сред хилядите фенове дошли на SoFi Stadium в Лос Анджелис, за да идят шоуто част от турнето Renaissance tour на Бионсе.

В интернет се появиха множество снимки и видеа на веселата компания, която очевидно се забавлява с музиката на Бионсе и си прекарва една страхотна вечер.

Посещението на концерта може би е специален подарък за Дория, която отпразнува своя 67-ми рожден ден наскоро.

Лудо влюбени!

На едно от видеата се вижда как принц Хари държи Меган в обятията си, докато слушат романтичната песен '1+1'. 

В друго видео, което не е за изпускане, се вижда как Меган се отпуска напълно и показва най-дивите си танцови умения по време на хитовата песен "Diva" - истинска дива на дансинга!

Всички от компанията на Меган и Хари са уважили молбата на Бионсе публиката да бъде облечена в сребристо и блестящо по случай рождения ѝ ден.

Известно е, че Меган е фен на Бионсе отдавна и е ходила на други нейни концерти преди да се запознае с принц Хари. Двете дами се срещнаха и запознаха на живо за първи път през 2019-та година по време на европейската премиера на „Цар Лъв“ в Лондон. Тогава Бионсе прегърна Меган Маркъл и я нарече „моята принцеса“.

По-рано същата година Бионсе и Джей Зи показаха подкрепа към херцогинята по-рано тази година. Двойката беше решила да приеме по интересен начин отличието си от наградите BRIT в категорията за Най-добра международна група. Бионсе и Джей Зи бяха заснели видео, в което пресъздава сцена от клипа им към “Apeshit”, заснето в Лувъра, но вместо Мона Лиза, на заден план се вижда картина на Меган с корона.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти