Булка припадна по време на сватбата си с принца на Бавария

Сватбени камбани зазвучаха за принца на Бавария Лудвиг и годеницата му Софи Евекинк, които се ожениха в събота, а денят попадна в заглавията с малък инцидент.

Според Кристин Куинс, кралски кореспондент от Германия, сватбената церемония не е била толкова безпроблемна, колкото първоначално се е очаквало, разказва списание HELLO.

В Twitter профила си Кристин съобщи, че кралската булка Софи е припаднала по време на сватбата, а парамедици са ѝ оказали медицинска помощ.

„Говорител потвърди, че принцеса Софи е припаднала по време на сватбата тази сутрин. След чаша вода тя отново се е съвзела и церемонията е продължила“, гласи туитът.

„Булката е паднала назад, а младоженецът я е хванал. Нейната помощница се е втурнала към нея, парамедиците са ѝ донесли вода. Тя се е почувствала добре веднага. Принц Леополд от Бавария ѝ е дал напитка с глюкоза.“

Сватбената церемония беше излъчена от баварска телевизия, но моментът на припадъка на принцеса Софи не е бил споделен със зрителите.

Макар да не е ясна причината за проблема, се предполага, че припадъците се дължат на ниско кръвно налягане, което по време на сватба може да се понижи заради липса на сън, стрес и безпокойство.

Синът на принцеса Беатрикс и принц Луитполд от Бавария и студентката от Оксфорд, която в момента следва докторска степен в Юридическия факултет, са разменили обети преди да се отправят към прием, организиран от херцог Франц от Бавария в замъка Нимфенбург.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILD (@bild)

Ако съдим по снимките обаче, припадъкът не е попречил на Софи да изглежда великолепно в деня на сватбата си. Младоженката, която вече е принцеса на Бавария, е заложила на дантелена булчинска рокля от ливански дизайнер, включваща паднало деколте, пола с А-силует и изящни дантелени ръкави. 

Вижте още красиви кадри от празника в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти