Ангелско видение: вижте снимки от сватбата на лейди Амелия, племенница на принцеса Даяна

Амелия Спенсър
Снимка: Getty

Окъпани в светлината на залеза, лейди Амелия Спенсър и половинката ѝ Грег Мълет се чувстват на върха на света, след като си казват „да“ сред планините в Южна Африка.

► Даяна щеше да е горда: племенницата ѝ Амелия Спенсър се омъжи!

Британското издание HELLO миналата седмица разпространи новината за сватбата им, а сега показва ексклузивни кадри от празника.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

„Това наистина беше най-хубавият ден в живота ни. Беше по-добър, отколкото някога съм си представяла“, казва 30-годишната Амелия, племенница на принцеса Даяна.

Големият ден се състоя на 21 март на планински връх във винарските райони на провинция Западен Кейп в Южна Африка.

По-смайващи от панорамните гледки е единствено самата Амелия, пише HELLO, която грее в булчинска рокля по поръчка от Atelier Versace.

Изработката на роклята отнема два месеца и половина. Булчинският модел е направен от копринена дантела и включва шлейф, дълъг два метра и половина, кристали Swarovski, ръчно бродирано деколте и рамене с подплънки. Сложни елементи на цветя се простират по цялата рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Дрехата е съчетана с елегантен петметров воал от фин копринен тюл и обувки Jimmy Choo. „Аз съм най-щастливото момиче на света“, казва Амелия. „Това, честно казано, е най-красивата рокля, която някога съм виждала.“ Дъщерята на граф Спенсър споделя, че за нея е била истинска радост да работи с Versace: „Всеки един член на екипа им беше като ангел.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Изборът на дизайнер със сигурност щеше да зарадва покойната ѝ леля, близка приятелка на Джани Версаче, носила често негови модели. 

„Мисля, че тя щеше да бъде много горда да ме види в деня на сватбата ми“, казва Амелия, която е била само на пет години, когато принцеса Даяна умира през 1997 г. „Знам, че семейство Версаче също много обича Даяна, така че връзката, която имаме тук, е много специална.“

Семейството е всичко за Амелия, дъщеря на граф Чарлз Спенсър, по-малкия брат на Даяна, и бившия модел Виктория Локууд. Макар че баща ѝ нямаше възможност да присъства на сватбата, плътно до нея в специалния ѝ ден беше нейната сестра близначка лейди Елиза, която беше шаферка в бледорозова рокля, по-голямата ѝ сестра и шаферка, 32-годишната Лейди Кити, блестяща в рокля Dolce & Gabbana, по-малкият им брат Самуел, на 19 г., който я придружава до олтара, и майка им Виктория. 

Красивата племенница на принцеса Даяна, лейди Амелия Спенсър

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти