Марк Антъни се ожени за четвърти път на звездна сватба в Маями

Салса звездата Марк Антъни се oжени за четвърти път на 28 януари. Новата му съпруга е финалистката от конкурса Мис Вселена 2021 Надя Ферейра.

Двойката си каза заветното „да“ пред семейството и приятелите, сред които присъстваха много знаменитости, предават от Hola.

Церемонията се състоя в музей на изкуството в Маями.

Марк и Надя се сгодиха през май 2022 г., месеци след като в началото на същата година за първи път се появиха слухове, че са двойка. През ноември той я заведе като своя дама на латиноамериканските награди Грами.

Красивата булка, която е и бивша Мис Вселена на Парагвай, блестеше в бяла булчинска рокля на дизайнерката Галя Лахав с дантела и флорални акценти, както се вижда на снимки, публикувани от Daily Mail. Младоженецът пък бе облечен в елегантен костюм на Кристиан Диор.

марк антъни надя ферейра
Снимка: Getty

На сватбата на 54-годишния Марк и 23-годишната Надя присъстваха приятелите на двойката бизнесменът Карлос Слим и Дейвид Бекъм, като и двамата бяха шафери. Сред другите гости бяха забелязани Виктория Бекъм, Салма Хайек, композиторът Лин Мануел Миранда и изпълнителите Луис Фонси, Малума, Марко Антонио Солис и Ромео Сантос.

Според Hola сред присъстващите членове на семейството на младоженците са били майката на Надя, Луси Фериера и братът на Марк, Биграм Заяс.

Само две от шестте деца на певеца – Кристиян, на 21 г., и Райън, 19 г. присъстваха на сватбата. Двете момчета Марк споделя с първата си бивша съпруга Даянара Торес, която е актриса и Мис Вселена 1993.

Въпреки че малко се знае за романса му с родената през 1999 г. Ферейра, любовният живот на Антъни е интересна тема в Холивуд от години.

Музикантът е бил женен три пъти: за Даянара Торес от 2000 до 2004 г., след което за Дженифър Лопес от 2004 до 2014 г. От 2014 до 2017 г. пък продължи бракът му с красавицата Шанън Де Лима, която беше на 25 години, когато се ожени за 46-годишния тогава Марк.

Освен четирите деца от първите си две съпруги, Марк Антъни има дъщеря и син заедно с бившата си приятелка от 90-те години Деби Росадо.

Не стана ясно дали дъщерята на Марк, Ариана, на 29, и синът му Чейс, на 27, които той споделя с Деби Росадо, както и близнаците Макс и Еме, на 14, чиято майка е Дженифър Лопес, са присъствали на сватбата.

На специалния за Марк ден Еме беше снимана в Лос Анджелис с Джей Ло, съпруга на актрисата Бен Афлек и неговите деца Серафина и Самуел. Веднага възникна въпросът дали самата Лопес е била сред поканените и има ли причина децата ѝ да не присъстват на сватбата на баща си.

Когато през август миналата година Дженифър Лопес и Бен Афлек се венчаха на пищна церемония в имение в Джорджия, Марк Антъни не присъства, като не бе уточнено дали е бил сред поканените.

По това време източник каза пред HollywoodLife, че между него и Джей Ло няма лоши чувства и двамата се справят добре с отглеждането на децата си след развода.

„Марк просто иска Дженифър да бъде щастлива. Той не се интересува с кого е тя или къде живее“, заяви източнкът. „Няма нищо против тя да прекарва повече време в Лос Анджелис и двамата имат уговорка за децата, която ги устройва. Те взаимно подкрепят желанията и нуждите си и се справят добре.“

 

 

 

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти