По-усмихнати и влюбени от всякога: Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се появиха заедно на червения килим

Е, знаем приказката - зад всеки успял мъж стои по една успяла жена, а ние бихме добавили, че до (почти) всяка самоуверена и усмихната жена стои по един самоуверен и усмихнат мъж. И двете твърдения важат с пълна сила за edna от любимите ни холивудски двойки, на която за пореден път ще обърнем специално внимание. Защото начинът, по който се гледат един друг, и грижата, която прозира зад всяко тяхно движение, е стопляща и вдъхновяваща. И просто защото ни харесва да ги гледаме!

► Моментът, който всички очаквахме: Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно на червения килим във Венеция

Дженифър Лопес се появи с Бен Афлек на премиерата на най-новия филм, в който той участва с дългогодишния си приятел Мат Деймън, „Последният дуел“. Актьорът е в костюм на Ралф Лорен и не крие задоволството си от звездните репортери на червения килим:

„Много съм щастлив. Намирам се в много щастлив етап от моя живот. Животът е хубав“, с усмивка споделя Бен пред камерите. 

Звездната му половинка подчертава фигурата си с изрязан топ и пола с висока цепка от колекцията на Ерве Леже 2022, завършвайки визията си със златни и бижута с чанта от алигаторски принт. 

Разгледайте снимки от събитието тук:

Бен Афлек и Дженифър Лопес на премиерата на „Последният дуел“

Впрочем нали започнахме статията със "зад всеки успял мъж стои по една успяла жена"?

Този кадър е всичко, от което романтичните ни души имат нужда днес:

Двойката започна отношенията си през юли 2002 г. и се сгоди през ноември, но отложи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 г. Те отмениха годежа си през януари 2004 г., а за първи път след това бяха забелязани заедно през април тази година. Малко преди това Афлек се раздели с актрисата Ана де Армас след едногодишна връзка, а Лопес прекрати взаимоотношенията си с бейзболиста Алекс Родригес, за когото беше сгодена.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти