Ан Хатауей: Караха ме да се целувам с 10 различни мъже

Ан Хатауей си спомня, че преди 20 години се е налагало да се натиска с 10 различни момчета по време на кастинг, за да “тестват“ дали има химия между тях.

В интервю за списание V носителката на Оскар разказа за ранните си години в бизнеса и за това как е почувствала необходимостта да се примири със съмнителни практики, ако иска да работи.

Ан Хатауей заблестя във Венеция

„Преди около 20 години се смяташе за нормално да помолиш актьор да се натиска с други актьори, за да тествате химията, което всъщност е най-неподходящият начин това да се случи“, каза 41-годишната Хатауей.

„Казаха ми: „10 момчета идват днес за кастинга и ти си избрана. Не си ли развълнувана?“, спомня си тя. „И си помислих дали нещо не е наред с мен, защото не бях развълнувана“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V Magazine (@vmagazine)

Хатуей каза, че е ужасно наясно колко лесно е да загубиш всичко, като бъдеш етикетирана като „трудна“: „Така че просто се престорих, че съм развълнувана и продължих“

Звездата от „Дневниците на принцесата“, която не цитира нито един филм по име, отбеляза, че точно така са работили нещата тогава.

Ан Хатауей - сияеща в жълто за Bvlgari

„Това не беше игра на власт, никой не се опитваше да бъде лош или да ме нарани“, каза тя. „Беше много различно време и сега е по-добре“

Сега Хатауей играе главната роля и продуцира новия си филм „The Idea of You“, което означава, че тя има думата за това как работи процесът на кастинга.

Ан Хатауей със секси визия в Париж

Във филма Хатауей играе самотна майка на 40 години, която се влюбва в много по-млад певец. Звездата от "Дяволът носи Прада" обаче каза, че не е имало нужда да целува куп 20-и нещо годишни мъже, за да намери перфектния си колега.

Вместо да си разменят слюнки, актрисата моли всеки актьор на прослушване да изпее песен.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти