Четирите зодии, които Синята суперлуна ще повлияе най-силно

пълнолуние
Снимка: iStock

Колкото и да се опитваме да бъдем продуктивни и организирани през това време от годината, сезонът на зодия Дева може и да повиши нивата на стрес. Един неподреден гардероб е достатъчен, за да ни извади извън релси понякога, а да не говорим, че ретроградните Меркурий и Венера направиха почти невъзможно превръщането на мислите в последователни планове.

Второто пълнолуние за август 2023 г. обаче насърчава всички да се откажат от желанието да се стремят към съвършенство и вместо това да приемат всичко абстрактно и непрактично, разказват от Elite Daily.

Синята суперлуна се разгръща през нощта на 30 срещу 31 август в зодия Риби, като този знак дава приоритет на всички нематериални и ирационални неща – тези части от човешкия живот, които невинаги могат да бъдат обяснени.

Докато може да е предизвикателство да формулирате мечтите и представите, които имате за себе си, това не прави тях по-малко валидни. Пълнолунието ги изважда наяве по значими начини, особено за четирите променливи знака на зодиака, които ще бъдат най-повлияни от тази изключително рядка суперлуна.

Вижте в галерията тук кои са те и как ще им се отрази това явление според Elite Daily:

Синята суперлуна ще повлияе най-много тези 4 зодии

А тук си припомнете как явлението ще афектира всяка зодия:

Какво да очаква всяка зодия от Синята суперлуна на 30 август

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти