Важно енергийно Новолуние в Скорпион днес: ето на кои зодии ще повлияе най-силно

луна пълнолуние планети
Снимка: iStock

Точно си отдъхнахме от коридора на затъмненията и... идва Новолуние. И то в Скорпион. Пригответе се за истинско увеселително влакче от емоции, особено в личните взаимоотношения и романтичните връзки!

Фактът, че това новолуние се случва в страстния, интроспективен и трансформиращ Скорпион само повишава неговата духовна сила. Скорпионът е зодиакален знак, който няма проблем да прегърне процеса на създаване и унищожаване. В края на краищата, Скорпионът не обича да не седи без работа и да се чувства несигурен какво изпитва. Вместо това той предпочита да се отърве от това, което го обърква, и да се съсредоточи върху това, което се чувства правилно.

Друга тема, която ще изплува от дълбините, е свързана с токсичността в нашия живот, отровните връзки, ситуации и зависимости. Запитайте се къде прелива отровната чаша и какво ви дърпа към дъното. Скорпионът е знакът на трансформацията чрез криза, но кризата може да бъде отработена чрез осъзнати стъпки към нашето вътрешно израстване. Не чакайте да дойде новата година, за да направите промени в живота си.

Дълбоката и трайна трансформация се случва отвътре навън с ежедневни малки действия. Новолунието носи енергията на новото начало. Възползвайте се от този вълшебен момент, за да сътворите своя пълноценен и хармоничен живот.

Днешното съдбовно и много важно Новолуние в Скорпион ще засегне всички зодии, но има няколко, на които със сигурност ще повлияе по-силно.

Ето кои са зодиите, които ще усетят новолунието най-силно и могат да очакват големи изненади:

Новолунието в Скорпион ще промени живота на 4 зодии

Както знаем, Новолунието е чудесен момент за сбъдване на желания. Вижте и как да намислите и изпълните желанията си по време на Новолуние:

Този новолунен ритуал помага да осъществите желанията и целите си

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти