Новолунието във Водолей ще повлияе най-силно на тези 4 зодии

жена луна
Снимка: iStock

Сезонът на Водолея наближава и може би все по-силно усещате нуждата да излезете от зоната си на комфорт. Време е да изпъкнете, вместо да следвате утъпканите пътеки - дори и това да означава да направите нещо, което не сте правили до сега. Слънцето и Луната ще се засекат във Водолей на 21 януари, а това ще ни донесе креативен порив!

Сезонът на Водолея може да бъде непредвидим, но не бива да забравяме, че това е знак, който все пак не обича да страни твърде много от установените правила. Може да се развихрите в сезона на Водолея, но не бива да забравяте съвсем за границите и правилата. Водолеят е символ на бунта срещу остарелите идеи, така че силната енергия на този ден ще насърчи всички да мислят нестандартно. 

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент. Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. 

Новолуние във Водолей покровителства новите контакти и приятелства, както и духовното усъвършенстване. Новолунието във Водолей е време за ново начало и доста смели мечти, така че не се притеснявайте да излезете извън зоната си на комфорт. 

Ето кои четири зодии ще бъдат най-силно засегнати от Новолунието и какво може да очакват от периода:

Новолунието във Водолей ще повлияе най-силно на тези 4 зодии

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти