Особеният времеви интервал 13-23 януари: Отваря се портал за изпълнение на желания!

есен магия
Снимка: Istock

В периода от 13 до 23 януари ще се отвори портал към невероятно успешен период от живота, когато всичко може да се получи и ще се изпълняват всички позитивни желания.

В този отрязък от време е особено важно да планирате финансови операции – те ще бъдат успешни и ще донесат големи ползи. Любовните отношения също е добре да се обмислят в този период – важни срещи, признания, извинения и помирения ще се подреждат като с магическа пръчка.

Но не забравяйте, че и Съдбата през този период ще ви подложи на няколко изпитания, но след като ги издържите ще бъде възможно да преминете на ново, по-високо ниво в живота, да постигнете дългоочакван успех.

Разбира се, има и галеници на съдбата, както винаги: три знака на зодиака в този период ще постигнат особени успехи, за тях са подготвени особени сюрпризи.

В тези дни ще можете да откриете истината, ще можете да се сдобиете с много пари или взаимност в любовта, всички врати ще ви се отварят, а късметът непрекъснато ще ви се усмихва. Но е много важно в тези дни да не седите на едно място със скръстени ръце, да не чакате всичко да ви дойде наготово, защото така ще се сдобиете само с разочарования и неуспехи.

Ето и кои са четирите зодии, на които този период ще донесе най-много промени!

Особеният времеви интервал 13-23 януари: Отваря се портал за изпълнение на желания!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти