Днес е най-късметлийският ден от януари! Какво щастие да очаква всяка зодия

жена късмет празнуване
Снимка: iStock

След като 2022 г. завърши с три ретроградни планети - Меркурий, Марс и Уран, всички те ще се върнат към директното си движение през януари. От 30 октомври насам една от тях сее хаос както само тя може и това е Марс - планетата на конфликта, враждебността и конфронтацията.

Добрата новина е, че на 12 януари тя най-после се връща към директното си движение, а тази дата се оказва и най-благоприятният ден за всички зодии през януари 2023 г., разказват от Elite Daily.

През последните няколко месеца Марс се движеше назад през променливия въздушен знак Близнаци, което затрудняваше разрешаването на вербални конфликти и недорадумения в общуването. Докато ретроградният Меркурий само наля масло в огъня, ретроградният Марс се случва само веднъж на всеки две години, което го прави много по-рядко явление и в резултат на това – с много по-утежняващ ефект.

Със завръщането на Марс към директно движение на 12 януари всеки знак ще изпита прилив на енергия, що се отнася до споделяне на мисли и мнения с околните. Освен че ще даде тласък напред на нови начинания, това събитие може да добави и малко топлина към начините, по които всеки знак комуникира.

Ето какво да очаква всяка зодия през най-добрия ден от януари:

Какво ще донесе най-късметлийският ден от януари за всяка зодия

хороскоп
Снимка: iStock

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти