Новолунието във Водолей носи обновление и промени: какво да очаква всяка зодия

Водолей приказно мистично
Снимка: iStock

Новолунието във Водолей на 21 януари ни насърчава да преработим остарелите концепции в живота си. Сега е моментът да мислим извън рамките си и не бива да се боим от това!

Сезонът на Водолея, който започва на 20 януари, е период за приобщаване и създаване на пространства за онези, които не се вписват непременно в стандартния шаблон, разказват астролозите на Elite Daily.

След период на структура, повишена дисциплина и следване на правила, какъвто бе сезонът на Козирога, докато Слънцето преминава през фиксирания въздушен знак на Водолей, всеки е насърчен да върви срещу течението.

Слънце и Луна ще образуват съвпад на 1 градус във Водолей в 22:53 ч. българско време на 21 януари, събота. Това събитие поставя начало на нови концепции, които се противопоставят на традиционните начини на мислене.

През този ден може и да не усетите нужда за внезапни действия, но вместо това ще бъдете подканени да напънете ума си. Сега не е моментът да си поставяте граници, когато мечтаете. Изразете своите мнения или идеи, независимо че може да са необичайни и дори странни за околните.

Вижте в галерията тук какво да очаква всяка зодия от новолунието през януари:

Как ще повлияе на всяка зодия новолунието във Водолей

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти