Гладко като по вода: Марс в Козирог ни издига на следващото ниво и какво да очаква всяка зодия

марс козирог
Снимка: iStock

Марс, планетата на действието, агресията и секса, напусна мястото си в огнения Стрелец и се намести в Козирог днес, на 24 януари, където ще остане до 6 март. За наш късмет Марс е екзалтиран в този знак, което означава, че обича да бъде в Козирог. Предстоят хубави неща.

Това е идеалното време да завършим всички задачи, които може да сме оставили по време на Марс в Стрелец, или да се потопим във всичко, което започваме в този нов шестседмичен цикъл. Марс в Козирог ни дава лазерен фокус, който ни позволява да се справим с всички онези неща, които може би сме отлагали. Марс в Козирог също така е педантичен към детайлите, така че използвайте това време, за да изчистите всички планове, които оформяте.

Време е да се целим към постижения на по-високо ниво, независимо от естеството им.

По време на престоя си в Козирог, Марс всъщност не създава тежки аспекти към други планети, което означава, че енергията ще тече гладко и по пътя ще има само зелени светлини за всичко, което планираме. По-специално, периодът от 3 до 5 февруари ще бъде изключително хармоничен, благодарение на положителния контакт на Марс с Юпитер, планетата на късмета.

Както всеки транзит, Марс в Козирог има и сенчеста страна, така че бъдете подготвени за възможни негативи, свързани с материализма или концепцията да правите всичко, което трябва, за да постигнете успех.

В духа на Козирог, директно и без увъртания, вижте как този транзит ще повлияе на вашата зодия в галерията.

Марс навлиза в Козирог: какво да очакваме според зодията

 

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти