Сезонът на Козирога ни помага да се отървем от всичко старо и ненужно в живота си: какво да очаква всяка зодия

жена Козирог зодия мистично
Снимка: iStock

На 21 декември Слънцето излиза от Стрелец и стъпва в кардиналния земен знак Козирог. Сезонът на Козирога тази година е особено вълнуващ, защото за първи път от три години Сатурн, планетата на пречките, не се мотае наоколо, за да направи нещата възможно най-трудни! Очаквайте по-лесен сезон на Козирога, отколкото е бил през последните няколко години – особено ако сте земен знак.

Козирогът е знак за статус, репутация и сигурност. Като земен знак, енергията на Козирога ви кара да се чувствате малко по-материалистични – но пък това просто улеснява намирането на хубави, висококачествени подаръци за вашите близки! Тези сериозни, действителни вибрации на Козирога също са страхотни за фокусиране, прочистване на ума и завършване на задачите. Сезонът на Козирозите приключва на 19 януари 2022 г., а през последните няколко седмици ще внесете ред в живота си и ще се върнете на работа, чувствайки се 100% готови за действие.

Не ви е достатъчно? Това също е чудесен месец за започване на важни разговори, подписване на големи договори и поемане на по-бизнес ориентиран начин на мислене. Вие сте по-малко емоционални и по-логични. Тук обаче може да възникне проблем – тази интелектуална атмосфера означава, че може да бъдете малко студени и дистанцирани, ако не внимавате. Не забравяйте да избирате внимателно думите си и се научете да работите с другите. По този начин можете да постигнете всичко!

Безплатен съвет: този сезон на Козирога се съсредоточете върху нещо (или някой), което наистина искате. Направете списък, съставете план и след това предприемете действия. Как можете осезаемо да постигнете мечтаните цели, взаимоотношения или да оживите страстите? Да откриете отговора на този въпрос е вашият ключ към извличането на максимума от сезона на Козирога тази година. Забавлявайте се!

Ето какво да очаквате от сезона на Козирога според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Козирога

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти