Юпитер в Риби е тук, за да ни даде оптимизъм и скок към духовни висоти

риби юпитер
Снимка: iStock

Юпитер в Риби, който настъпи на 28-ми декември, може би е точно този прилив на позитивизъм, който сме чакали. Този транзит ще се задържи до 11 май и отново между 28 октомври до 21 декември.

Юпитер е планетата на късмета, изобилието, растежа, възможностите и мъдростта. В наталните ни карти разположението на Юпитер в дома може да говори за това къде изпитваме късмета си. Например, ако вашият натален Юпитер в 7-и дом на брака? Може би сте намерили пълноценно партньорство в първата половина на живота си.

Юпитер и знакът Риби имат много сходни интереси - духовност, растеж и мъдрост. Като колектив ние ще изпитаме наплив и увеличаване на рибешките теми през този период.

След последното слънчево затъмнение в Стрелец (на 4-ти декември), може да сте усетили забележима промяна. Страхотната новина е, че най-доброто тепърва предстои.

Рибите действат от състрадателна гледна точка, която често може да бъде саможертвена. Те са чувствителни и лесно попиват енергията на околните. Способността да възприемат енергията на другите може да се превърне в ясновидски дарби, но също така може да породи желание за бягство, за да избегнат постоянната болка и реалността, с която се сблъскват в света.

Преминаването на Юпитер през Риби вероятно ще доведе до промени, свързани със склонността към бягство. Те могат да бъдат чрез книги, дигиталните ни устройства, социалните медии и повишено любопитство към нематериалния свят и духовността.
5-те най-опасни дни през януари

Възможно е чувствителността ни да е изострена, но също така имаме способността да действаме по-състрадателно и да управляваме с уважение и доброта към другите. Юпитер в Риби ни предлага възможност да се вгледаме в тайните на Вселената и да изследваме смисъла на живота.

Това е напомняне, че има толкова много неща отвъд ежедневните ни тривиални въпроси, и е покана да се вглъбим в себе си, да общуваме с природата, да изследваме подсъзнанието си и да прегърнем връзката между всички живи същества.

Юпитер е бавно движеща се планета и навлиза в Риби само на всеки 12 години. Това не е транзит, който трябва да пренебрегвате, а такъв, от който да се възползвате активно. Това е време да поискате от Вселената това, което искате, и да насочите енергията си целенасочено.

Продължете към галерията, за да разберете как този транзит ще повлияе на зодиакалния ви знак >>>>>>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете още какво ви очаква през 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти