Магията на числата: разбери какво те очаква през 2022 според нумерологията

двойка любов връзка зима сняг Коледа празник светлини
Снимка: iStock

Нумерологията не е просто събиране на числа – числата носят почти магическо значение и са способни да тълкуват и предсказват серия от събития или дори да ни носят късмет.

Нумерологията влияе на живота ни много повече отколкото предполагате. Без да го осъзнаваме, всичко около нас е съставено от числа, които могат да ни помогнат да повлияем на собствения си късмет.

2022-ра ще бъде под влиянието на Шестицата: 2+0+2+2 дава сбор 6, число, чието основно значение е отговорност и семейство. Това може да се отнася до семейството, в което сте родени, или това, в което встъпвате с брак. Изводът, който можем да си направим за предстоящата 2022, е, че годината ще бъде много важна, затова трябва да проявим отговорност и да държим семейството си възможно най-сплотено.

Как да откриете личното си число за 2022?

За да разберете кое е личното ви число за 2022, трябва да направите една проста калкулация.

Например, ако сте родени на 29 април, трябва да съберете числата от датата и към тях да прибавите тези от 2022: 2+9+4+2+0+2+2=21. След което трябва да сведете резултата до една цифра: 2+1=3, което означава, че персоналното ви число за новата година е 3.

След като пресметнете кое е вашето, разберете в галерията ни какво означава то и какви изненади ви очакват през 2022 според нумерологията!

Какво те очаква през 2022 година според нумерологията

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете още какво ви очаква през 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти