Според зодията: какви промени ще ти донесе 2022

2022
Снимка: iStock

Последните няколко години се усещаха дълги и разочароващи. През 2020 г. наблюдавахме тъмен и пагубен съвпад Сатурн-Плутон - момент, който доведе до предизвикателства и ограничения в глобален мащаб.

Изминалата 2021 г. започна с големи надежди, докато преминахме през няколко месеца на флиртуващ и свободен Юпитер в Риби. Този красив и изобилен транзит бе поставен на пауза, след като планетата на късмета и експанзията се върна обратно във Водолей, смекчавайки вълнението.

Новата 2022 г. обаче настъпи и изглежда, че в астрологичната картина на 2022 г. ни очаква повратна точка, разказват от Elite Daily. Пригответе се тази година да претърпите някои промени - такива, които ще насърчат всеки зодиакален знак да стане по-добра версия на себе си.

2022 г. започна с Юпитер в Риби – транзит, който ще достигне своя връх на 12 април, когато приключенският Юпитер обединява силите си с духовния Нептун. Съвпадът Юпитер-Нептун ще разшири въображението ни, насърчавайки състраданието и творчеството. Има голям шанс този съвпад да отвори нашите сърца и да доведе до разгръщане на романтиката в живота ни.

На 18 януари северният възел на съдбата ще напусне Близнаци и ще влезе в Телец, насочвайки ни към нов начин на живот. Тъй като северният възел предизвиква промени, докато се намира в практичния, надежден и земен Телец, ще бъдем насърчени да подобрим своята стабилност. Добре е през тази година да изградим отново отношенията си с финансите, като обогатим своя живот с градивни удоволствия и дешифрираме разликата между това, което искаме, и това, от което наистина се нуждаем.

До 30 юли северният възел ще обедини още усилията си с иновативния Уран, което може да доведе до бърза и рязка промяна към ново бъдеще – такава, каквото всички ще почувстваме (но особено фиксираните зодиакални знаци). Тази промяна ще бъде съсредоточена върху приемането на своята индивидуалност, като същевременно се освободим от привързаностите, които ни възспират. Нужно е и полагане на съгласувани усилия да се освободим от съмнителните модели, които е възможно да повтаряме.

Вижте в галерията тук какви трансформации очакват всяка зодия през 2022 г.:

Промените, които очакват всяка зодия през 2022

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти