Четирите зодии, на които ретроградният Меркурий ще повлияе положително и дори ще донесе късмет

ретрограден Меркурий космос планета планети астрология Слънце
Снимка: iStock

Едва средата на януари е, но ретроградният Меркурий вече навлиза в пълната си сила. Това обаче не трябва да е лошо нещо. Всъщност дори има няколко зодии, които почувстват много леко ретроградния Меркурий тази зимата.

Когато Меркурий става ретрограден, той има тенденция да води до конфликти и подводни камъни. В крайна сметка Меркурий е планетата на комуникацията, което означава, че има влияние върху всичко, вариращо от начина на разговор до начина, по който се обменя информация. Меркурий влияе върху машините, пътуванията, числата и начина, по който мислите за дадена идея. И когато Меркурий е ретрограден, всички тези неща са склонни да изпитват технически трудности.

Когато това се случи, типичната обиколка на Меркурий през зодиакалното колело се прекъсва. Вместо това Меркурий изглежда сякаш се движи назад, вместо напред, проследявайки отново градусите, през които вече е преминал.

Само две седмици след новата година Меркурий стана ретрограден на 14 януари във Водолей. Той ще влезе отново в Козирог, предшестващия зодиакален знак, от 25 януари. И на 3 февруари най-накрая ще се установи директно в Козирог.

Ето кои са зодиите, които ще усетят най-леко влиянието на ретроградния Меркурий:

Ретроградният Меркурий ще донесе късмет на тези 4 зодии

Меркурий ще бъде ретрограден 4 пъти тази година. Ето кога и какво можете да очаквате от четирите различни ретрогради на Меркурий, които ще изпитате през 2022:

Кога ще бъде ретрограден Меркурий през 2022

Прочетете какво още ви очаква през януари:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти