Днес е 4-ти лунен ден: всички думи имат специална енергия

луна
Снимка: Istock

Днес от 10:48 ч. е 4-ти лунен ден. Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението, на човека, вкусил от забранения плод.

Това е първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Ден за анализ, за разделяне на черното от бялото.

На действията на човек, Вселената започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс или не.

Ако нещо не върви както трябва, бъдете особено внимателни, тъй като това показва, че е време нещо да се промени.

Ако денят е успешен и вие сте хванали вълната, значи сте избрали правилният път.

Бъдете особено щедри на комплименти, похвали и благодарности към близките си. Не бива да се произнасят лоши думи, нито да се допускат лоши мисли, защото сега те притежават голяма сила. 

Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо за колективна работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако се налага да имате активни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения. 

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения днес.

Астрологични пророчества за всяка зодия за 2024 година

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти