Днес е 25-ти лунен ден: вълшебен ден, отървете се от всичко излишно

луна
Снимка: Istock

Днешният 25-ти лунен ден започва от 02:38 ч. и продължава до 03:05 ч. на 6 юли.

Този ден е вълшебен - това е денят, в който идва мъдростта и когато всеки може до някаква степен да стане пророк. Ако работите с енергиите на деня, тогава 25-тият лунен ден ще ви даде възможност да получите тази мъдрост. 

На този ден е необходимо да се отървете от различни шлаки: физически, астрални, умствени.

Всеки човек има свой вътрешен глас. Това е нашият ангел-пазител, който ни говори. На 25-рия лунен ден трябва да слушате вътрешния си глас и да сте особено внимателни към получаваната информация.

Девизът на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Ден на пасивност, усамотение и покой.

Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Какъв е животът ти според датата ти на раждане

Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. 

Какъв е цветът на аурата ви според зодията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти