Марс в Лъв нагорещява до червено любовния ви живот: какво да очаквате според зодията

планета марс космос звезди
Снимка: Istock

Марс, планетата на действието, агресията и либидото, се движеше през не особено любимия си знак Рак през последните шест седмици. Това мрачно настроение най-накрая изчезва на 11 юни, когато Марс навлиза в горещия Лъв! През следващите седмици, до 29 юли, огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец процъфтяват, докато фиксираните знаци Телец, Скорпион и Водолей остават доста заети.

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и в момента Марс улавя тази енергия. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите и да се насочите към нещо, което наистина искате – и да изглеждате ослепително през цялото време! 

Що се отнася до сексуалния ви живот (Марс управлява либидото), сега е чудесно време да бъдете малко по-егоистични в леглото! Помолете партньора си да се отнася с вас като с кралска особа и да се погрижи за всяка ваша нужда и ще прекарате незабравимо – просто не забравяйте да върнете услугата!

Разбира се, този транзит не се отнася само до горещ секс. Може да откриете, че приемате егоцентричната енергия на Лъва и игнорирате желанията и нуждите на другите, докато преследвате целта си. Този транзит е чудесен за поставяне на собствените ви нужди на първо място, но се опитайте да не бъдете безкомпромисни!

За да използвате най-добре тази енергия, изберете голяма, смела цел, която искате да постигнете. Сега е моментът да се впуснете смело! Марс в Лъв ви кара да се чувствате по-драматични, креативни и бляскави, така че ако изиграете правилно картите си, ще бъдете звездата на шоуто денонощно.

Ето какво да очаквате от Марс в Лъв според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от Марс в Лъв

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти